≫ 

"Neće biti Trećeg svetskog rata": Portparolka Lukašenka tvrdi da Poljska podstiče eskalaciju

 ≫ 

- Niko im neće dati da pokrenu ovde Treći svetski rat - kaže portparolka predsednika Belorusije Natalija Ejsmont

Komentari

  • vladimir

    23. novembar 2021 | 00:31

    Nije Lukašenko okupirao Irak, Libiju , Avganistan... Već zločinačka alijansa osovina SAD-NATO. Nije Lukašenko pljačkao ovaj narod,njihovu naftu,zlato i neprocenjivo vekovno bogastvo muzeja stare Mesopotamije. Sad neka hrane one koje su oterali og svojih kuća. Zagadili su im zemlju sa OS uranijumom najvećim otrovom poznatim čovečanstvu u obliku kojem se koristi. U Iraku ima milion ljudi kancer od njihovog bombardovanja. Da li ste im videli decu. Ja jesam. Dr. Hanon ima 10 članova porodice i svi imaju rak. U Avganistanu su bacali i manje atomske bombe u blizini Kabula. (Izvor: Pukovnik Američke vojske dr. Asaf Dudaković, nedavno preminuli američki naučnik). Libiju kao najbogatiju i najdemokratskiju zemlju na planeti vratili su u kameno doba, a sisaju njihovu naftu besplatno. Muka mi je od takvih zlikovaca. U Faludži rođeno je u jednoj opštoj bolnici 170 beba. Od toga je 24% umrlo u i stom danu. Dok je još gore 75% je rođeno sa teškim deformitetima za koje nauka nema dijagnozu niti opis. Tuga. Pred drugi napad i agresiju na Irak američki general Viliam Lonei je izjavio: "Ako uključe radare raznećemo njihove proklete SAM-ove (rakete zemlja-vazduh). Oni znaju da posedujemo njihovu zemlju i kontrolišemo njihov vazdušni prostor. .Mi diktiramo način na koji oni žive i razgovaraju. I to je ono što je trenutno sjajno u Americi. To je dobra stvar, posebno kad nam treba puno nafte". Pitanje: Ko je ovde diktator, terorista i pljačkaš tuđih resurasa, i ko ih podržava isti je

  • Nikolas

    21. novembar 2021 | 10:42

    POLJACI SU U SVOJOJ ISTORIJI 13 PUTA RATOVALI PROTIV RUSIJE I MENE NECUDI DA ZELE OPET UJEDINJENI SA OSTALIM RUSOFOBIMA!!!

  • Cuvajte se

    21. novembar 2021 | 08:23

    braco pravoslavna od nato fasista I evrope zlocinacke tvorevine ne zaboravite poljska je rame uz rame nacisticka nemacke.

    • 21. novembar 2021 | 11:24

      pero

      @Cuvajte se

      Ne mesajn molimte te divne narode Ruse i Beloruse sa komunistima koji su najvise njima samima dosli glave

  • misa car

    21. novembar 2021 | 07:23

    Jedini predsednik koji nije u igri sa Koronom, za razliku od ostalih koji su marionete svetskih mocnika .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA