≫ 

Panika u Londonu: Naoružan mladić pokušao da uđe u Vindzor, gde boravi kraljica Elizabeta

Saopšteno je da su bezbednosne procedure pokrenute u trenutku kada je čovek stupio na posed i da nije ušao ni u jedan objekat

  • 2
Kraljica Elizabeta Druga rođendan Vindzor Foto: Tanjug/AP

Britanska policija saopštila je danas da je uhapsila 19-godišnjeg muškaraca zbog ugrožavanja bezbednosti na imanju zamka Vindzor, gde kraljica Elizabeta provodi Božić.

- Muškarac je uhapšen zbog sumnje da je provalio unutar zaštićene lokacije i posedovanja ofanzivnog oružja. On je u ovom trenutku u pritvoru - saopštila je načelnica policije doline Temze Rebeka Mirs, prenosi Rojters.

Ona je naglasila da su bezbednosne procedure pokrenute u trenutku kada je čovek stupio na posed i da nije ušao ni u jedan objekat, a da su o incidentu obavešteni članovi kraljevske porodice.

Kraljica Elizabeta provodi Božić u Vindzoru, pošto je odlučila da ne ostane u Sandringemu, kraljevskom imanju u istočnoj Engleskoj, kao što je to obično činila prethodnih godina za praznike.

Video: Velika Britanija ispratila je na večni počinak princa Filipa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eubot

    25. decembar 2021 | 18:32

    Zasto je ovaj gradjanin presretnut i potom uhapsen? Ovom gradjaninu su ugrozena njegova osnovna ljudska prava, kao sto je pravo na slobodu kretanja

  • Sik

    25. decembar 2021 | 17:58

    Ma pusti to... Đilas vozio 170 na sat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA