Ubijeni par identifikovan posle 40 godina, jedna misterija ostala: Gde je njihova ćerka?

Ona bi danas imala 41 godinu

  • 0

Identitet ubijenog para iz Hjustona otkriven je skoro 40 godina nakon što je prijavljen njihov nestanak, međutim jedna misterija i dalje ostaje nerazjašnjena - gde je njihova nestala ćerka?

Harold Din Klaus (21) je 1979. godine ostavio je za sobom problematičnu prošlost i preselio se sa Floride u Teksas sa svojom novom suprugom Tinom Gejl i njihovom malom ćerkom Holi Mari u potrazi za novim životom.

- Mogu bolje da brinem o Tini i bebu - seća se majka njegovih reči pre odlaska.

Međutim, par je ubijen ubrzo nakon dolaska u Hjuston krajem 1980.

Njihovi ostaci pronađeni su u šumi u Hjustonu 12. januara 1981. godine, a otkrio ih je pas. Harold je pronađen pretučen, vezan i zapušenih usta, a njegova 17-godišnja žena je zadavljena na smrt.

Uprkos pronalasku, dva tela su uspešno identifikovana tek krajem prošle godine.

Istina iza njihovog nestanka nije otkrivena sve dok agencija za genetičku genealošku analizu nije testirala njihov DNK i povezala ga sa telima para koji je ubijen 1981.

Dok su Tina i Din pronađeni, njihova ćerka Holi, koji bi danas imala 41 godinu, i dalje je nestala, prenosi USA Today.

- Nikada neću zaboraviti sina i njegovu Tinu, godinama sam se pitala gde su. Sada se molim Bogu da mi jednog dana dozvoli da vidim unuku - rekla je Dona Kasasanta, Haroldova majka.

Ona je nestanak sina prijavila 1981. godine nakon što nekoliko meseci nisu komunicirali. Ona je rekla da se njen sin pridružio religioznoj sekti prethodnih godina i da je policija brzo "isključila nestanak rekavši da su oni otišli ​​sa sektom".

U januaru 1981. godine pas je odlutao u šumu i vratio se sa ljudskom rukom u ustima. Lokalna policija je zatim pronašla tela muškarca i žene.

Međutim, i dalje se ne zna šta je sa njihovom ćerkom.

- Pronalazak Holi je poslednji deo slagalice, poslednji deo mog brata i Tine. Značilo bi nam puno kada bismo je našli - rekla je Debi Bruks, Haroldova sestra.

Video: Ovo je bio rasplet kome smo se nadali: Četvorogodišnja Kleo pronađena posle više od dve nedelje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA