≫ 

Srbin misteriozno nestao u Francuskoj, sumnja se da je ubijen: U autu nađena krv, uhapšene dve Srpkinje

Iza rešetaka, prema rečima tužioca Mantoa, nalaze se trenutno dve srpske državljanke, stare 25 i 58 godina, koje su u srodstvu sa osumnjičenim za ubistvo

  • 0
Lion, francuska policija, upucan pravoslavni sveštenik

Foto: Tanjug/AP

Posle misterioznog nestanka jednog državljanina Srbije koji je živeo u Bezansonu u Francuskoj sa prebivalištem u Nemačkoj, dve žene su uhapšene u okviru istrage za ubistvo.

On je navodno četiri dana pre nego što su rođaci prijavili njegov nestanak, krenuo iz Nemačke i Francusku kako bi kupio automobil i od tada mu se gubi svaki trag.

Juče su dve žene, takođe poreklom iz Srbije uhapšene u okviru istrage o njegovom ubistvu. Policija sumnja da je on verovatno ubijen, a kod sebe je prema sapoštenju policije imao i određenu svotu novca koju je poneo zbog kupovine vozila.

Srbin je otputovao u Francusku sopstvenim autom koji je policija pronašla u sumnjivom kvartu u gradu Bezansonu. Policija je u prtljažniku pronašla značajnu količinu krvi za koju je utvrđeno da pripada nestalom Srbinu.

Ovaj trag je snažan dokaz policiji da je Srbin namerno ubijen, prenosi Msn.

U međuvremenu je policija raspisala poternicu za srpskim državljaninom, koji odnedavno živi u Planoazu i on se sumnjiči za ubistvo nestale osobe, takođe rodom iz Srbije.

Iza rešetaka, prema rečima tužioca Mantoa, nalaze se trenutno dve srpske državljanke, stare 25 i 58 godina, koje su u srodstvu sa osumnjičenim za ubistvo.

- Mlađa žena tereti se za uništavanje tragova na mestu zločina i neprijavljivanje zločina, dok se starija sumnjiči samo za neprijavljivanje krivičnog dela - naveo je tužilac:

Prema dosadašnjim podacima iz istrage, one poseduju saznanja o zločinu, ali ćuti. Upravo zbog ovoga sumnja se da je nestali Srbin iz Nemačke ubijen.

Video: Išli smo putem kojim se kretao Matej Periš pre nego što je nestao: Rekonstrukcija iz prvog lica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA