≫ 

Bodibilder koji je ubio suprugu, pa telo bacio u kiselinu, slao čudne poruke influenseru

Bodibilder je tražio od influensera da gostuje u njegovom podkastu, tvrdeći da "ima mnogo toga da kaže"

  • 2
Meraj Zafar, Armina Hayat Foto: Facebook

Meraj Zafar, bodibilder iz Australije koji je optužen za ubistvo svoje supruge Armine Hjat (19), slao je jednom tamošnjem influenseru veoma čudne poruke.

Zafar (20) uhapšen je u ponedeljak nakon što je Arminino telo pronađeno u kadi punoj kiseline u njihovom stanu u Sidneju, a sada se oglasio poznati influenser, koji je želeo da ostane anoniman, i otkrio da je osumnjičeni pre godinu dana počeo da mu šalje poruke zahtevajući da učestvuje u njegovom podkastu.

Influenser je za australijske medije rekao da se setio da mu je Zafar pisao kada je čuo vest o njegovom hapšenju.

Zafar je tražio da gostuje u podkastu, tvrdeći da "ima mnogo toga da kaže". Influenser mu je rekao da jednom nedeljno ima goste i da su mu uvek potrebna dobra pitanja, na šta mu je bodibilder odgovorio da je "pun dobrih pitanja".

Tokom prepiske Zafar je neprekidno pitao da li može da bude deo podkasta, ističući da je veoma ozbiljan. Zafar bi influenseru pisao sa vremena na vreme, i influenser bi mu odgovorio, bez davanja ikakvih obećanja.

U poslednjoj poruci, koju je bodibilder osumnjičen za ubistvo poslao, pitao je influensera "da li će ga otkačiti?", na šta mu ovaj nije odgovorio.

Podsetimo, telo mlade Amara pronađeno je u nedelju popodne u njihovom zajedničkom stanu u kadi punoj kiseline. Policiju su pozvali njeni rođaci, koji su bili zabrinuti za nju.

Meraj Zafar, Armina Hayat Foto: Facebook

Roditelji ubijene devojke su očajni. Rekli su novinarima da je ubijena Armina sanjala da postane hirurg.

- Svi smo se nadali da će postati lekar. Uvek je htela da pomaže ljudima - rekli su roditelji u suzama.

Australijski mediji pišu da se Armina u Australiju preselila prošle godine, a da je Zafara, za kojeg se udala tek nedavno upoznala.

Njeni roditelji nisu bili saglasni sa odlukom da se uda za mladića kojeg je tek srela, ali su oni bili odlučni, venčali su se i počeli da žive zajedno u jednom stanu u Sidneju.

Majka ubijene Armine kaže da je kontakt sa ćerkom izgubila kada je počela da živi sa Zafarom.

Arminini poznanici kažu da je i pre izvesnog vremena ugasila svoj Instagram profil, a komšije iz kraja u kom su Zafar i Armina počeli da žive kažu da su viđali mladu devojku, ali da je bila "veoma rezervisana".

Kažu da je bila "idealna komšinica" ali da su jedva progovarali sa njom, dok im je Zafar rekao da je rodom iz Pakistana.

Video: Zgrada na Voždovcu u kojoj je muž ubio suprugu, pa presudio sebi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA