Bivša devojka princa Endrjua tvrdi da je fotografija sa Viktorijom montaža: Na njoj je irski dvojnik?

Princ je rekao da se ne seća da je ikada bio na gornjem spratu Maksveline kuće, baš na mestu gde je nastala sporna fotografija

  • 0
Prince Andrew, Virginia Giuffre Foto: U.S. Second Circuit Court of Appeals

Bivša devojka princa Endrjua, Lejdi Viktorija Harvi rekla je da je fotografija na kojoj je on sa Virdžinijom Đufe fotomontaža, a zatim je navodnu originalnu fotografiju postavila na svoj instagram nalog. 

Na fotografiji koju je ona objavila nalazi se Virdžinija koja u istoj pozi i odeći, kao na onoj sa Endrjuom, pozira sama. Ona je ispod te fotografije napisala "Da li vam je ova fotografija poznata".

Virdžinija Đufe, koja tvrdi da su je pedofil Džefri Epstajn i njegova bivša partnerka Gislejn Maksvel primorali da sa vojvodom od Jorka ima seksualne odnose 2001. godine, kada je ona imala samo 17 godina. Princ ove navode odlučno negira.

Na poslenjem storiju, Lejdi Viktorija je upitala svoje pratioce da li oni veruju da je ona fotografija autentična.

- Šta bi se dogodilo ako bih vam rekla da mi je jedan stručnjak rekao da je u pitanju montirana fotografija i da se na njoj nalazi irski dvojnik - napisala je Viktorija, mada je ostalo nejasno da li je mislila na telo Virdžinije ili princa Endrjua.

Kraljičin sin je još 2019. godine u izjavi za BBC rekao da ne može da se dokaže da je ta fotografija lažna.

- Teško je da se dokaže njena verodostojnost, ja se i ne sećam ko nas je fotografisao. Na njoj jesam ja, ali ne mogu da garantujem da je ovo moja ruka. Jednostavno se ne sećam da smo se ikada fotografisali zajedno - rekao je on, prenosi Daily Mail.

On je takođe rekao da se ne seća da je ikada bio na gornjem spratu Maksveline kuće, baš na mestu gde je nastala sporna slika. Sa druge strane, Virdžinija tvrdi da je ona autentična i da je još 2011. godine dala FBI-u.

Lejdi Viktorija se na ovim navodima nije zaustavila, pa je nedavno prokomentarisala i suđenje Gislejn Maksvel, koje je nazvala lovom na veštice.

Lady Victoria Hervey  Viktorija Harvi Lejdi Viktorija veruje da je sporna fotografija montirana Foto: Profimedia/ITV/Ferrari

- Jasno mi je da Gislejn nije svetica i treba da plati zbog svega što su njene žrtve proživele, ali da bude osuđena na doživotnu kaznu zatvora, samo zato što je pre više od 20 godina dodirnula grudi jednoj od devojaka, što ih je vodila na privatnu jahtu i kupovala im garderobu je zaista previše - rekla je Lejdi Viktorija.

Maksvel je prošlog meseca proglašena krivom po pet tačaka optužnice i preti joj do 65 godina zatvora.

Video: Ovo je privatno ostrvo Džefrija Epstajna na kome je seksualno zlostavljao maloletnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA