≫ 

Još se ne zna tačan uzrok smrti dečaka koji je nakon pet dana izvučen iz bunara: Porodica neutešna

Juče je deo lokalnih medija objavio kako je dečak prilikom pada u bunar dubok 32 metra zadobio i povrede glave, a verojatno i kičme, pa se postavilo pitanje i drugih mogućih unutrašnjih povreda. Moguće da je smrt uzrokovana i niskim temperaturama.

  • 1
Maroko, spasavanje dečaka, bunar, Rayan Awram Rajan Avram Foto: Tanjug/AP

Napori spasioca da spase petogodišnjeg Rajana koji je u utorak pao u bunar nažalost nisu uspeli. Celi svet je sinoć prvo s veseljem promatrao izvlačenje dečaka, a onda s tugom popratio vest o tome da Rajan nije preživio. Kako piše BBC, čak i građani zemlje koja je tradicionalno rival Maroku, Alžira, na društvenim su mrežama upisivali hashtag #SaveRayan.

U kratkom razgovoru za Al Jazeeru Rajanova majka rekla je da se molila da njen sin bude spašen. Rajanov rođak rekao je da ne može reečima opisati gubitak, a Rajanova tetka rekla je da njeno srce plače za dečakom.

BBC prenosi i da je marokanska zvezda, poznati TV voditelj, otkazao svoj nastup zbog Rayanove smrti.

Počast se na Twitteru odaje i spasiocu koji je satima kopao golim rukama kako bi probio put do dečaka.

Još se ne zna uzrok smrti dečaka. Niti kad je tačno umro. Vest o smrti objavljena je 15-ak minuta nakon što su ga spasioci izvukli iz rupe, pošto je kolima Hitne pomoći krenuo prema bolnici.

Juče je deo lokalnih medija objavio kako je dečak prilikom pada u bunar dubok 32 metra zadobio i povrede glave, a verovatno i karlice, te se postavilo pitanje i drugih mogućih unutrašnjih povreda. Moguće da je smrt uzrokovana i niskim temperaturama.

Volonter Crvenog krsta rekao i kako je dečak dobio kiseonik prilikom izlaska iz rupe, a Al Jazeera prenosi njegovu izjavu kako je video da je dečak udahnuo.

Pitanje je hoće li se uopće saznati tačan uzrok smrt.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pobogu brate

    6. februar 2022 | 16:24

    Sa tolike visine pasti lomovI, stres, glad, zedj, saucesce njegovih roditeljima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA