Policija objavila snimak u kom Aleksandar pokazuje gde je zakopao Ksenijino telo: Odveo ih u šumu

Prema pisanju ruskih medija, mesto gde je bilo sakriveno telo je udaljeno četiri kilometra od stana Popova

  • 0

Telo Ksenije Popove pronađeno je u šumi u blizini njene kuće u Novoj Moskvi, nakon što je njen suprug pokazao policiji gde ga je zakopao.

Istražni komitet objavio je video u kojem je Aleksandar Popov, optužen za ubistvo supruge Ksenije, pokazao kako se rešio njenog tela.

Tokom ispitivanja Popov je priznao da je telo ubijene žene zakopao u šumi u blizini sanatorijuma u Novoj Moskvi.

Njeno telo pronađeno je na tom mestu 4. februara, objavio je Istražni komitet.

Popov je 10. januara rekao policiji da svoju suprugu i majku njihove ćerke (6) nije video od 31. avgusta, kada je spakovala stvari i rekla da leti za Dubai.

Rekla je da mu je nakon dolaska u Dubai navodno pisala na Instagramu i da će komunicirati sa njim samo putem društvenih mreža. Prema njegovim rečima, Ksenija mu je u oktobru pisala da su ona i njeni prijatelji pozvani na krstarenje do Afrike, da bi mu 14. decembra navodno pisala da se nalazi u kovid centru u Kimberliju.

Policija je otkrila da Ksenija Popova od 31. avgusta nije prešla rusku granicu, dok je njen telefon bio pored njenog supruga na dan nestanka.

Popov je 30. januara napisao priznanje i priznao da je ubio ženu tokom svađe, da je raskomadao njeno telo i ostatke bacio u reku Desna. Nakon što njeno telo nije pronađeno, Popov je promenio iskaz i počeo da negira krivicu.

Međutim, 4. februara je policiji pokazao gde je zakopao telo supruge.

Istražni komitet je naglasio da se to dogodilo zahvaljujući "kompetentnoj taktici istrage i prikupljenoj dokaznoj bazi".

Prema pisanju ruskih medija, mesto gde je bilo sakriveno telo je udaljeno četiri kilometra od stana Popova.

- Telo ubijene stavljeno je u automobil i odvezeno u šumski pojas. Prvo je iskopao prilično duboku rupu. Stoga je danas bilo veoma teško izvaditi ostatke iz smrznute zemlje. Ali na kraju je telo pronađeno - dodao je izvor za medije.

Video: Pijan ubio Srpkinju sada mu preti 20 godina robije: Snimak NFL zvezde na suđenju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA