≫ 

Zbrka oko žene vezane lancima na viralnom snimku: Javnost besna, vlasti daju oprečne podatke

Snimak je objavljen prošlog meseca i na njemu se vidi zbunjena žena sa lancem oko vrata, obučena u laganu odeću uprkos niskim temperaturama

  • 0
Kina žena Kineskinja okovana lanci Printskrin: Douyin

Kineske vlasti saopštile su da su ušle u trag poreklu žene koja se pojavila u viralnom snimku vezana lancima u kolibi, što je izazvalo negodovanje javnosti na internetu.

Snimak je objavljen na sajtu Douyin prošlog meseca i na njemu se vidi zbunjena žena sa lancem oko vrata, obučena u laganu odeću uprkos niskim temperaturama.

Dok su ljudi na društvenim mrežama izrazili zabrinutost za ženu, zvaničnici u gradu Sjudžou u provinciji Đangsu na severozapadu izdali su nekoliko sapštenja o ženi, za koju gradske vlasti kažu da ima supruga i osmoro dece.

Međutim, navedeni izveštaji su se činili kontradiktornim, a neki su ih odbacili na internetu.

Ranije ove nedelje vlasti u Sjudžou su rekle da su otkrile da se žena, koju su zvaničnici iz orkuga identifikovali kao Jan, zapravo zove Ksiaoamei i da je iz sela u provinciji Junan, na jugozapadu Kine.

U dve prethodne izjave županijskih zvaničnika navodi se da je ženi dijagnostikovana mentalna bolest i odbacili su navode o trgovini ljudima koje su sugerisali korisnici društvenih mreža.

U ponedeljak su vlasti Sjudžoa saopštile da je žena patila od "nenormalnog govora i ponašanja" 1996. godine i da ju je jedan meštanin doveo u Đangsu na lečenje i pronalaženje muža, ali je potom nestala, prenosi Sky News.

Zvaničnici okruga su ranije rekli da je ženu spasio pokojni otac njenog muža dok je molila za hranu 1998. godine i da se udala dva meseca kasnije.

- Tri izjave koje sve glase drugačije. Gde je kredibilitet vlade? - upitao je korisnik platforme Weibo.

Vlasti nisu direktno komentarisale snimak žene koji je izazvao negodovanje javnosti, ali su rekli da policija istražuje muža žene.

Video: Katarina je pijana prebila sina Arsenija a njena sestra se čudi snimku: Ogavnost nasilja nad decom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA