≫ 

Telo manekenke koja je nestala prošle godine pronađeno u koferu: Gretu ubio bivši zbog para?

Pronađena u garaži seoske kuće

  • 0

Telo Grete Vedler, manekenke koja je prošle godine nestala u Moskvi, pronađeno je juče u koferu u jednoj garaži u Lipecku.

Potraga za 23-godišnjom manekenkom počela je u februaru 2021. godine u Moskvi, kada je prijavljen njen nestanak.

Tokom cele godine policija i volonteri su je tražili, a juče je njeno telo pronađeno u garaži jedne seoske kuće u gradu Lipecku. Gretin bivši dečko je priznao krivicu za njeno ubistvo.

On je rekao da je devojku ubio zbog "finansijskih i nesuglasica u kući".

Kako navode mediji, par se posvađao oko novca, a mladić je zadavio manekenku, a zatim je tri dana držao telo u sobi, sakrio ga ispod kreveta i okačio na vratima znak "Ne uznemiravaj" kada je otišao.

Tri dana kasnije, odvezao je ubijenu devojku u Lipeck, njeno telo stavio u kofer i sakrio u garaži seoske kuće njenih roditelja, rekao je izvor.

Prijatelj ubijene devojke istražiteljima je ranije, tokom potrage, rekao da je Greta imala dečka sa kojim je imala "tešku" vezu.

Ona je prijateljima rekla da joj je dečko ukrao 150 hiljada rubalja (oko 1.000 evra), a zatim je počeo da je juri i da joj preti.

Vedlerova se zato privremeno preselila u hotel iz bezbednosnih razloga. Prijavljeno je da je devojka tokom februara prošle godine napustila hotel i da je od tada niko nije video.

Video: Saslušana maloletnica koja je nagovorila dečka da joj pobije porodicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA