≫ 

"Nova varvarska akcija ukrajinskih vojnika": Putin razgovarao telefonom sa izraelskim premijerom

Naftali Benet je zbog telefonskog razgovora sa Putinom napustio sastanak Vlade, razgovor je trajao oko 90 minuta

  • 2
Izrael Benet Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je danas telefonom sa izraelskim premijerom Naftalijem Benetom, saopštio je Kremlj, dodajući da je razgovor obavljen na inicijativu Izraela.

Kremlj je saopštio da je Benet Putina informisao o njegovim nedavnim razgovorima sa liderima više zemalja u vezi sa situacijom u Ukrajini.

Putin i Benet su se saglasili da nastave sa dijalogom, navodi se u saopštenju koje je preneo Rojters.

Sputnjik prenosi da je iz Kremlja saopšteno da je tokom razgovora sa Benetom "Vladimir Putin skrenuo pažnju na novu varvarsku akciju ukrajinskih vojnika - današnji raketni napad na centralne kvartove Donjecka uz primenu kasetne municije, što je dovelo do velikog broja žrtava medu civilima", prenosi Tanjug.

Rojters javlja, pozivajući se na izraelske zvaničnike, da je Benet zbog telefonskog razgovora sa Putinom napustio sastanak Vlade i da je razgovor trajao oko 90 minuta.

Britanska agencija dodaje da je Benet sa Putinom već razgovarao u više navrata u nastojanjima da pomogne u naporima da se razreši konflikt između Ukrajine i Rusije.

Video: Mural Vladimira Putina ponovo ruiniran: Velika zelena fleka preko lica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRETNJE

    15. mart 2022 | 00:02

    U Italiji je Amerika zapretila Kini odmazdom ako pomognu Rusima. Kinezi sada jos jasnije mogu da vide da Amerika hoce da vlada svetom i ne smeju da ustuknu ni santimetar, ne samo radi Rusa nego i zbog sebe. Amerika se mora baciti na kolena po svaku cenu.

  • Blok27

    14. mart 2022 | 23:11

    Gotovo,zapeli Rusi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA