≫ 

U ovoj zgradi se odvijala drama za život i smrt: Detalji ubistva Srbina u Čikagu

Za sada nema detalja o mogućem motivu ubistva. Šef policije Džon Meden rekao da su se tri osobe koje su učestvovale u incidentu poznavale, ali u kakvom su odnosu oni bili, za sada nije poznato

  • 1
Parking ubistvo Srbin Čikago Printscreen: InstaStreetView, Instagram/winners_freight_llc

N. M. iz Srbije ubijen je u jednom poslovnom objektu u Čikagu, dok je jedna žena sa naših prostora povređena. Napadač Afroamerikanac, čiji identitet nije saopšten, nakon toga je pobegao, a kada mu se policija približila, pucao je sebi u glavu.

Incident se dogodio oko 15 časova po lokalnom vremenu. Iako su prema prvim informacijama ubijeni Srbin i ranjena žena radili u istoj kompaniji, sada kruže informacije da je žena bila zaposlena u drugoj firmi za transport, koja se nalazi u okviru iste zgrade.

Za sada nema detalja o mogućem motivu ubistva. Šef policije Džon Meden rekao da su se tri osobe koje su učestvovale u incidentu poznavale, ali u kakvom su odnosu oni bili, za sada nije poznato.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni za napad je radio za ubijenog N. M., a juče je dobio otkaz.

Prethodno je navodno radio u preduzeću čiju je radnicu teško ranio. Nije poznato da li je u trenutku napada žena bila u kancelariji N. M. ili je napadač ušao u prostorije firme gde je ona radila i nastavio krvavi pohod.

Očevici kažu da su scene nakon napada bile jezive.

- Trčali su po parkingu kao izbezumljeni. Bila je tu jedna osoba koja je trčala okolo i govorila "ubio me je, upucao me je". Kada je druga osoba izašla, ponovila je istu stvar - rekao je Majk Maltese, radnik u obližnjoj prodavnici automobila za NBC Chicago.

N. M. je preminuo na putu do bolnice, a ranjena žena je hospitalizovana i njeno stanje nije poznato.

Napadač se nakon krvavog dao u beg i za njim je krenula opsežna potraga. Policija je naredila svim građanima da ostanu u svojim domovima i kancelarijama. Posle više od sat vremena potrage, napadač je lociran, a kada je policija krenula da mu prilazi, izvršio je samoubistvo.

- Možemo da potvrdimo da je mrtav - kratko su rekli iz policije.

Očekuje se da će policija danas tokom dana saopštiti više detalja o ovoj tragediji.

Video: Snimak ubistva Srbina u Americi: Milanu su dvojica prišla na ulici i pucala u njega iz čista mira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    23. mart 2022 | 12:50

    Transportna firma,zaposleni administracija i vozaci.Poremeceni odnosi na poslu doveli do tragedije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA