≫ 

Uhapšena dvojica osumnjičenih za pucnjavu u Sakramentu u kojoj je ubijeno šestoro

Prema navodima policije, Smajli Martin je brat Dandrea Martina, još jednog osumnjičenog uhapšenog u ponedeljak

  • 0
Sakramento, pucnjava, ubistvo Foto: Tanjug/AP

Policija je uhapsila i drugog osumnjičenog za masovnu pucnjavu u centru Sakramenta u Kaliforniji ovog vikenda u kojoj je poginulo šest osoba.

Smajli Martin (27), koji je danas priveden u policiju, pronađen je na mestu pucnjave rano u nedelju sa "teškim povredama od pucnjave" i prebačen u lokalnu bolnicu, saopštila je policijska uprava Sakramenta. Policija ga je "brzo identifikovala" kao "osobu od interesa" i držala ga pod policijskim nadzorom u bolnici, navodi se u saopštenju, prenosi CNN.

Prema navodima policije, Smajli Martin je brat Dandrea Martina, još jednog osumnjičenog uhapšenog u ponedeljak u vezi sa pucnjavom u kojoj je poginulo šestoro, a ranjeno 12 ljudi i koja je bila jedna od više od 120 masovnih pucnjava u Sjedinjenim Državama ove godine i jedna od najmanje 10 incidenata sa pucnjavom tokom vikenda.

Kada se završi medicinska nega Smajlija Martina, on će biti uhapšen u glavnom zatvoru okruga Sakramento pod optužbom za posedovanje vatrenog oružja i posedovanje mitraljeza, saopštila je policija.

Dandre Martin (26) koji je identifikovan kao "srodni osumnjičeni", trebalo bi da se pojavi pred sudom u utorak nakon što je optužen za napad i nelegalno posedovanje vatrenog oružja, saopštila je policija.

Okružni tužilac okruga Sakramento En Mari Šubert navela je u saopštenju objavljenom na internetu u ponedeljak da Dandre Martin nije optužen za ubistvo, dodajući da veruje da će vlasti privesti još ljudi.

- Istraga je veoma složena i uključuje mnoge svedoke, video snimke i značajne fizičke dokaze. Ovo je istraga koja je u toku i očekujemo još hapšenja u ovom slučaju - rekao je Šubert.

Video: Muškarac ubio svoje troje dece i suprugu, pa onda i sebe: Krvoproliće u crkvi u Sakramentu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA