Podignuta optužnica protiv muškarca osumnjičenog za nestanak male Medlin: Nema je 15 godina

44-godišnjak je još 2020. godine od strane nemačkih tužilaca imenovan osumnjičenim za otmicu devojčice

  • 0
Madeleine McCann Christian Brueckner Medlin Meken Kristijan Brukner Foto: Tanjug/AP

Osuđeni silovatelj Kristijan Brukner (44) postao je i zvanično osumnjičeni u slučaju nestanka devojčice iz Velike Britanije, Medlin Meken.

Brukner je još 2020. godine od strane nemačkih tužilaca imenovan osumnjičenim za otmicu devojčice. Međutim, nikakve optužnice od tada nisu podignute.

Agencija AFP večeras je objavila da su nemačke vlasti zvanično optužile osumnjičenog za nestanak Meken i to na zahtev portugalskog tužilaštva. Daily Mail piše da se radi upravo o Brukneru.

Madeleine McCann Christian Brueckner Medlin Meken Kristijan Brukner Foto: Tanjug/AP

Bruknerovo ime u javnosti se pojavilo u junu 2020. godine. On je tada negirao bilo kakvu umešanost u ovaj slučaj, ali su u njegovom domu pronađeni kupaći kostimi i slike devojčica. Policija je u njegovoj kući, u kojoj je živeo između 2013. i 2016., pronašla memorijske kartice sa hiljadama slika i snimaka zlostavljanja dece.

Ljudi koji su ga poznavali otkrili su kako se navodno hvalio kako bi u svom vozilu mogao da sakrije "drogu i decu".

Podsetimo, tada trogodišnja Medlin Meken nestala je iz apartmana u odmaralištu Praia da Luz u Portugalu 3. maja 2007. godine. Istraga o njenom nestanku jedna je od najopsežnijih i najskupljih u novijoj istoriji.

Madeleine McCann Christian Brueckner Medlin Meken Kristijan Brukner Mala Medlin nestala je pre 15 godina, Foto: Tanjug/AP

Uprkos ogromnim sredstvima i velikom broju detektiva koji su godinama radili na slučaju, devojčica još uvek nije pronađena niti je jasno šta se tačno tog dana dogodilo u odmaralištu.

Video: Prekopavaju jedno imanje u Hanoveru: Da li je policija pronašla telo male Medlin Meken?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA