Velika Britanija potpisala novi bezbednosni sporazum sa Finskom i Švedskom

Britanski premijer Boris Džonson izjavio je da je NATO odbrambeni savez i da ne predstavlja pretnju nijednoj drugoj zemlji, u trenutku kada Švedska i Finska razmatraju pridruživanje alijansi

Komentari

  • Ma bravo

    12. maj 2022 | 08:08

    Tako su potpisivali i sa Ukrajinom svašta pa eto vidimo dokle su dogurali da Ukrajine skoro više nema

  • Milan Oslo

    12. maj 2022 | 07:43

    Pomoci ce im kao i Ukrajini. Davace im oruzije da ginu. Svesno ih guraju u rat kao i Ukrajinu. Britanci najljigaviji narod na svetu.

  • Dobojlija

    11. maj 2022 | 23:05

    Nisam pristalica Rusije,ali... Zašto je Evropa naivna? Jednim udarcem mnogo toga je Amerika uradila... Oslabili i Rusiju i Evropu,pre svega ekonomski,privredno i svakako,a cijene divljaju! Ameri pomažu Ukrainu sa milijardama dolara kupujući svoje oružje iz svojih fabrika,odgovara im da rat potraje,umjesto ruskog gasa prodaju skuplji svoj gas I ostale energente tj.profitiraće već za 2 godine! NATO ODBRANA ? Nažalost osjetili smo,to po svojim gradovima u Rep.Srpskoj,Srbiji...A bili su garant mira u Srpskoj Krajini prije "oluje",BiH "Dejton" i Kosovu (pokloniše državu I napraviše bazu),a svi ti potpisani sporazumi nisu garant. Amerika i V.Briranija zvane PREVARA I samo bahato,ljigavo! Suosjećam se sa ukraincima i rusima u Ukraini ,mislim na civile mještane! ŽIVELA EVROPA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA