≫ 

Ubio devojku, pa umro od infarkta dok je kopao njen grob: Komšije ga zatekle bez svesti

Dok su inspektori u Južnoj Karolini vršili uviđaj, u sveže iskopanoj rupi u dvorištu pronašli su telo umotano u kese za smeće

  • 1
Joseph McKinnon, Patricia Dent Foto: Facebook

Muškarac koji je ugušio svoju devojku, preminuo je u Južnoj Karolini od infarkta koji je doživeo dok je kopao njen grob, saopštila je policija.

Jozef MekKinon ubio je svoju devojku Patriciju u njihovom domu u Trentonu u Južnoj Karolini, a zatim je u dvorištu zakopao njeno telo. Da se u njihovom domu dešava nešto čudno prvo su primetile komšije, koje su pozvale policiju, ali iz potpuno drugog razloga.

Komšije su rekle da je u Jozefovom dvorištu leži čovek bez svesti. Kada su policija i Hitna pomoć stigli ispred njihove kuće zatekli su njega bez sveti, a zatim su odlučili da Jozefa unesu u kuću kako bi pokušali reanimaciju.

Dok su inspektori vršili uviđaj, u sveže iskopanoj rupi u dvorištu pronašli su telo umotano u kese za smeće. Utvrđeno je da je u ovom improvizovanom grobu telo njegove devojke Patricije. Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok njene smrti davljenje.

- Gospodin Mekinon je najverovatnije nakon ubistva vezao telo i umotao ga u kese, a zatim ga ubacio u jamu - saopštio je šerif tog grada Džodi Roland, piše Metro.

Joseph McKinnon, Patricia Dent Patricijino telo je pronađeno u improvizovanom grobu Foto: Facebook

Komšije su policiji rekle da su prethodnog dana videle Jozefa kako kopa rupu u dvorištu, ali da nisu mogli ni da pretpostave zbog čega je to radio.

Obdukcijom njegovog tela je utvrđeno da je preminuo od posledica srčanog udara, najverovatnije dok je zakopavao improvizovani grob.

Patricija je dan ranije iznenada nestala sa posla, a zabrinute kolege su tokom celog dana pokušale da je dobiju na telefon, ali se ona nije javljala.

- Ne znamo šta je razlog ovog ubistva. Svi se pitamo šta se dogodilo. Da li posle ovoga treba da budemo zabrinuti za svoju bezbednost, da li treba da puštamo naše pse - pitao se jedan komšija.

Video: Udarao ženu gumenim čekićem u glavu dok je nije ubio: Užas u Golupcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA