≫ 

Užas u Grčkoj: Otac (70) optužen da je silovao ćerku na napuštenoj plaži, odao ga jedan detalj?

Iz policije je saopšteno da je devojka u šoku i da nikako ne može da poveruje da je njen otac bio u stanju da uradi tako nešto

  • 3
Grčka Krit devojka plače Foto-ilustracija: Pixabay, Shuttertstock

Britanac star 70 godina optužen je da je silovao svoju 34-godišnju ćerku na plaži dok je bio na odmoru na grčkom ostrvu Krit.

Muškarac, čiji identitet nije otkriven, uhapšen je u subotu nakon što je njegova ćerka dva dana pre toga otišla u policiju i prijavila da je napadnuta.

Žrtva, koja je bila na odmoru, priznala je da je bila u alkoholisanom stanju i rekla je da se ne seća ničega o svom napadaču, osim da je nosio belu odeću.

Policajci koji su pregledali snimke sa nadzornih kamera rekli su da je ona sa ocem pila u baru kada je otac napravio nepristojne gestove prema svojoj ćerki, udario je u lice, pratio je, a potom je i silovao na napuštenoj plaži.

Policija je saopštila da su na snimcima nadzornih kamera videli da je upravo njen otac  nosio potpuno belu odeću.

Inspektori su dodali da je, osim ogrebotina od kamenja i granja koje je bilo na plaži, devojka imala i povrede koje ukazuju da je žrtva silovanja. Oni su takođe tokom pregleda uzeli i DNK tragove sa njenog tela, piše Daily Mail.

Policija je u subotu uhapsila oca i privela ga i on je kasnije optužen za krivično delo silovanje, seksualno zlostavljanje i nasilje u porodici.

On sve vreme negira krivicu, a očekuje se da će rezultati DNK analize otkriti više detalja o ovom slučaju.

Iz policije je saopšteno da je devojka u šoku i da nikako ne može da poveruje da je njen otac bio u stanju da uradi tako nešto.

Grčki zakon dozvoljava smanjene kazne za osobe koje priznaju svoju krivicu i izvine se, a on se može primetiti i na one koji su optuženi za silovanje.

Video: Očuh silovao maloletnu pastorku pa pobegao na drvo: Bezuspešni pokušaj skrivanja osumnjičenog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA