≫ 

Ženama u Americi oduzeto pravo na abortus: Da li podržavate ovakvu vrstu zabrane ili ne (ANKETA)

 ≫ 

Očekuje se da će polovina američkih država uvesti nova ograničenja ili zabrane

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ivana
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mima

    25. jun 2022 | 22:11

    I nase prababe su na abortuse isle,I umirale od posledica,a muskarcima ni dlaka sa glave pala,a ako ste toliki hriscani znate da je "krivica"podjednaka.Neka se javi ko je imao seksualne odnose samo u braku,I samo kada je zeleo dete,pa da mu cestitamo.Protiv prisile,osude I livemerja svake vrste uvek treba biti!Kako ce spreciti druge vrste ubistva I kriminala-to neka smisle.Najlakse udariti na zene!Upgrade,ja sam rodila dete van brake,jer na abortus nisam htela!Ali ne moraju I druge zene.

  • Ninn

    25. jun 2022 | 11:42

    Zene u 90% slucajeva abortira zato sto muskarac to trazi od nje jer nw zeli da prihvati odgovornost za to sto su zajedno uradili. Imajte vecu odgovornost i nece biti problema. Ja sam inace protiv abortusa. Trudnoca je podariti zivot, a ne sprdnja.

  • Ivana

    25. jun 2022 | 09:26

    Dakle, vama je bitnije da se rodi dete iako je bolesno i nece moci da zivi normalno? Koliko ima slicucajeva gde se otrije da ce dete ziveti kao biljka ako se rodi a zabranjen abortus? Koliko mi u Srbiji imamo porodica koje kmaku 7,8,9 dece a nemaju uslove za zivot? Vi koji ste protivnici abortusa, da li zaista trebaju deca da se radjaju i da budu socijalni slucajevi? Zasto je u Kini zabranjeno da se ima vise od 1 deteta? Kao, sad vam je zao nerodjenog deteta i protivite se abortusima. A nemate problem da ostavite zenu i decu! Mnogo ste dvolicni! Bolje i da se ne rodi dete nego da odrasta u nezdravoj sredini!!! Zabranom abortusa se rizikuje zivot majke. Jer ima dosta slucajeva gde detetu prestane da kuca srce i sta onda? Majka treba po svaku cenu da rizikuje svoj zivot samo da bi rodila? Alo ljudi, manite se diktature! Svako ima pravo da radi sta hoce! Nismo u Severnoj Koreji! Drzava nema pravo da mi govori sta cu ja da radim!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA