≫ 

Kruži novi snimak sa sastanka Putina i Šojgua: Lice ruskog predsednika privuklo veliku pažnju

Na sastanku ga je Šojgu obavestio o uspesima ruske vojske u Ukrajini

  • 37

Ruski predsednik Vladimir Putin održao je u nedelju sastanak sa ministrom spoljnih poslova Sergejem Šojguom, a mnogima je privukao pažnju snimak sa tog susreta.

Mesecima se spekuliše o zdravstvenom stanju ruskog lidera, pogotovo od početka specijalne operacije ruske vojske u Ukrajini.

Tako je pažnju zapadnih medija privukao i poslednji objavljeni snimak, na kojem, kako neki sugerišu, Putinovo lice izgleda "naduveno" i "iscrpljeno", dok neki kažu i da je "zadremao".

Putin, za kojeg se spekuliše da uzima steroide kao deo lečenja raka štitne žlezde, "navalio se preko stola i izgledao umorno" u kratkom snimku tokom sastanka sa Šojguom, prenosi britanski Mirror.

Ruski predsednik je čestitao svojim trupama na uspesima u Ukrajini, nakon što ga je Šojgu obavestio da su osvojili kontrolu nad Luganskom.

Nakon što je kamera snimila Putinovu kratku poruku, izgleda kao da klima glavom pre nego što se fokus brzo pomerio ka Šojguu i ostao na njegovom licu tokom većeg dela snimka.

Ovo je još jedan u nizu nepotvrđenih izveštaja o lošem zdravstvenom stanju ruskog lidera, dok je Kremlj više puta negirao da je Putin bolestan.

Poslednjih meseci pojavili su se izveštaji da Putin ima Parkinsonovu bolest, rak štitne žlezde i da mu je ostalo još malo života.

Prošlog meseca je profesor medicine Angus Dalgliš rekao za Mirror da "Putin donosi agresivne odluke" jer je na "visokoj dozi steroida".

- Čujemo sve stvari koje ljudi govore o njemu, kao da je brzo izgubio živce i veoma je frustriran pa mislim da je očigledno bio na anaboličkim steroidima - rekao je Dalgliš.

Međutim, za sada nema nikakvih dokaza da je ruski lider bolestan.

Video: Da li pokreti Putinovih nogu ukazuju na bolest? Ovo je snimak za koji analitičari tvrde da otkriva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA