≫ 

Anesteziolog optužen da je silovao trudnicu tokom carskog reza

Kamere su snimile bizaran čin, a kolege su bile šokirane kada su shvatile da anesteziolog seksualno napastvuje ženu bez svesti dok drugi lekari na samo metar od njega izvode carski rez

  • 2
Operacija, doktori, lekari, hirurzi

Foto: Shutterstock

Policija u Brazilu privela je anesteziologa bolnice Sao Hoao de Meriti u Rio de Žaneiru, koji se sumnjiči da je silovao ženu tokom carskog reza.

Điovani Kvintela Bezera (32) sumnjiči se da je trudnici, koja je bila pod anestezijom, stavio polni organ u usta u operacionoj sali. Navodno je čitav događaj i snimljen.

The Sun javlja da su njegove kolege bile zabrinute zbog količine anestezije koje ubrizgava pacijentima, te su zato tajno postavili kameru kako bi snimali šta radi.

Bili su šokirani kada su shvatili da seksualno napastvuje ženu bez svesti dok drugi lekari na samo metar od njega izvode carski rez. Lekari u sali nisu navodno primetili šta radi jer su bili usresređeni na pacijentkinju, a i nisu mogli da vide od zaštitne zavese koja je podignuta ispod njene brade.

Navodno je nesrećnu ženu napastvovao deset minuta

Kako su naveli zvaničnici, u toku je istraga o čitavom slučaju, a bolnica pruža punu podršku ženi koja je navodno pretrpela nasilje.

Policija istražuje da li Điovani i ranije ovako zlostavljao pacijentkinje u bolnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA