≫ 

Potresan snimak: Dečak (4) uperio pištolj u policajce koji mu hapse oca, čuje se urlik "pucaj"

Mališan je uspeo da dograbi očev pištolj i počeo je da cilja u policajce

  • 0
Dečak sa pištoljem u ruci Foto: Shutterstock

Neverovatan incident dogodio je u Juti, kada je četvorogodišnji dečak, dok je policija hapsila njegovog oca u Mek Donaldsu, krenuo da "puca" na policiju.

Incident se dogodio 21. februara prošle godine u Solt Lejk Sitiju, ali se sada pojavio snimak ovog bizarnog incidenta.

Tog dana je Sadat Džonson preuzeo svoju porudžbinu, a sa njim u vozilu je bio njegov četvorogodišnji sin. U jednom trenutku Džonson je primetio da postoji problem sa porudžbinom i počeo je da preti radnicima restorana.

Radnici su ga ljubazno zamolili da stane sa strane dok isprave grešku, ali su istovremeno obavestili i policiju, koja je ubrzo stigla na lice mesta sa namerom da ga privede.

Kako je Džonson i prema njima bio agresivan, policija je morala da upotrebi silu. Dok su pokušavali da ga obuzdaju na snimku se čuje kako jedan čovek počinje da viče "pucnji", a odmah potom "kolege, kolege".

Ono što se dogodilo jeste da je mališan uspeo da dograbi očev pištolj i počeo je da cilja u policajce. Iako je policajac uzviknuo "pucnji", na snimku se ne čuje da je pištolj opalio.

Ispostavilo se da je otac sve vreme nagovarao dečaka da povuče oroz. Džonson je neprestano govorio sinu: "Pucaj, upucaj ih".

Srećom, policija je uspela da od dečaka uzme pištolj.

Video: Troje ubijeno u pucnjavi u restoranu, napadaču presudio naoružani prolaznik: Krvoproliće u SAD

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA