≫ 

Medicinska sestra iz Prokuplja nađena mrtva u Italiji: Noć pre smrti svađala se s bivšim mužem?

Kako svedoče komšije, čula se žestoka svađa mlade žene i njenog muža, od kog se rastala

  • 2
Italijanska policija, Karabinjeri Foto: Marko Jovanović

Tridesetjednogodišnja medicinska sestra srpskog porekla pronađena je jutros mrtva u svom domu u oblasti Savijabona u Vićenci. Uviđaj je izvršen, a policija istražuje uzroke njene iznenadne smrti.

Prethodne noći, kako svedoče komšije, čula se žestoka svađa mlade žene i njenog muža, od kog se rastala. Posle nekoliko minuta situacija se smirila, pišu italijanski mediji, a prenosi Sputnjik.

Kada su jutros njene kolege, koje su dolazile po nju kako bi je odvezle na posao, videle da nije ispred kuće, pa čak ni na poslu, pozvali su pomoć. Vatrogasci su prinudno ušli, ali lekarima nije preostalo ništa drugo nego da konstatuju smrt.

Nalazi policije i rezultati naknadne obdukcije moći će da utvrde šta se tačno dogodilo. Prema navodima, devojka je iz Prokuplja.

Njena porodica mora da sakupi novac kako bi mogla da je preveze i sahrani u Srbiji. U tu svrhu, osnovana je i kampanja za prikupljanje novca na sajtu "Fundraiser", a svi koji žele mogu donirati novac na zvaničnoj stranici kampanje.

BONUS VIDEO:

Video: Potresne scene ispred sinagoge u Haleu nakon pucnjacnjave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tomo

    24. jul 2022 | 17:38

    Ako je bivši, šta ima da se svađa s njim.

  • Slavka milovanović

    27. jul 2022 | 09:01

    Draga Tanice, bila si jedna od najdražih sestara u DZ"Simo Milošević "na Banovom Brdu. Tvoj osmeh još greje i nečujno miluje svakog, ko te poznavao. Bolno je saznanje da takva mladost napušta ovaj svet."uvek se beru najlepši cvetovi". Sam Gospod zna zašto je to tako. Mirno počivaj na nekom lepšem mestu sa anđelima. Mnogi te nikada neće zaboraviti. Poslednji pozdrav od tvoje bivše pacijentkinja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA