≫ 

"Uvek u našim srcima": Hitno potrebna pomoć za transport tela medicinske sestre Tanje, nađena mrtva u Italiji

Ona je pronađena jutros mrtva u svom domu u oblasti Savijabona u Vićenci

  • 9

Tanja Komatinović, medicinska sestra (31) iz Srbije, tačnije iz Prokuplja, nađena je mrtva u svom domu u oblasti Savijabona u Vićenci, a za transport njenog tela u Srbiju hitno je potrebna novačana pomoć. 

Akciju je pokrenula Šanda Holei koja je navela sledeće: 

- Zdravo, zovem se Šanda Holei, prikupljam sredstva za Tanju Komatinović koja je preminula u ranoj 31. godini. Tanja ne samo da je bila vredna radnica koja je sa strašću obavljala svoj posao, već je bila veoma ljubazna i draga prema svakom pacijentu koji je došao u kontakt sa njom. Nepotrebno je reći kako je gubitak Tanje uništio menadžment i kolege koji su sa njom radili rame uz rame tokom prošle godine. Želela bih da pomognem njenoj porodici koja živi u Srbiji da obezbedi adekvatan pomen i sahranu i omogući im da Tanju odvedu kući. Molimo sve koji su u mogućnosti da doniraju, svako malo je veoma cenjeno - napisala je ona, a link za pomoć je OVDE. 

- Do ponovnog susreta, uvek u našim srcima - napisala je ona na Fejsbuku uz apel za pomoć.

Podsetimo, ona pronađena je jutros mrtva u svom domu u oblasti Savijabona u Vićenci.

Prethodne noći, kako svedoče komšije, čula se žestoka svađa mlade žene i njenog muža, od kog se rastala. Posle nekoliko minuta situacija se smirila, pišu italijanski mediji, a prenosi Sputnjik.

Kada su jutros njene kolege, koje su dolazile po nju kako bi je odvezle na posao, videle da nije ispred kuće, pa čak ni na poslu, pozvali su pomoć. Vatrogasci su prinudno ušli, ali lekarima nije preostalo ništa drugo nego da konstatuju smrt.

Nalazi policije i rezultati naknadne obdukcije moći će da utvrde šta se tačno dogodilo.

BONUS VIDEO:

Video: Srpkinju kidnapovali policajci zbog duga od 50.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta reci

    24. jul 2022 | 17:18

    Moja Srbija moja sloboda. Umesto da lece sopstveni narod u majci Srbiji koja ih je iskolovala, kao sumanuti jure za pare Zapada i EU. Zao mi je ove mlade osobe. Sta joj je to trebalo? Mogla je i ovde da radi, mozda bi bila ziva.

  • Ivan

    24. jul 2022 | 17:37

    Pa zar nije morala imati osiguranje za putovanje u Italiji?

  • Fix

    24. jul 2022 | 19:52

    Ne isplati se raditi u EU.. Koliko ja vidim..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA