≫ 

Dečak (6) pištoljem pucao sestrici u glavu u Indijani: Uzeo oružje iz sefa dok je majka spavala

Dečak je policiji rekao da je ključ od sefa pronašao u spavaćoj sobi svojih roditelja i da je izvadio pištolj dok je njegova majka dremala

  • 0
Dečak sa pištoljem u ruci Foto: Shutterstock

Šestogodišnji dečak sinoć je usmrtio iz vatrenog oružja svoju petogodišnju sestru u njihovoj kući u istočnoj Indijani, a roditelji su uhapšeni, saopštila je policija.

Ekipa hitne pomoći zatekla je devojčicu sa ranom od metka u glavu u porodičnoj kući u Mansiju, 100 kilometara severoistočno od Indijanapolisa.

Ona je prebačena u Urgentni centar Memorijalne bolnice, gde je proglašena mrtvom, prenosi Star Pres.

Otac dečaka i devojčice Džejkob Grejson je rekao istražiteljima da je njegov šestogodišnji sin izvadio jedan od dva napunjena pištolja iz sefa i upucao svoju sestru, saopštila je policija.

Grejson (28) i njegova 27-godišnja supruga Kimberli Grejson su optuženi za zanemarivanje izdržavanog lica sa smrtnim ishodom i za još tri srodna krivična dela, rekla je zamenica šefa lokalne policije Melisa Krisvel.

Dečak je policiji rekao da je ključ od sefa pronašao u spavaćoj sobi svojih roditelja i da je izvadio pištolj dok je njegova majka dremala.

Video: Ovako je tekla akcija Florida 1 crnogorske policije i hapšenje za 6,1 tone kokaina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA