≫ 

MMA borac postao heroj Njujorka: Savladao je nasilnika koji je tukao ljude na Menhetnu

Beskućnik je navodno napao najmanje šest osoba dok je "izigravao žrtvu"

  • 0

Borac mešovitih borilačkih veština savladao je beskućnika koji je navodno napadao ljude u srcu trgovačke četvrti Soho na Menhetnu.

Ro Malabanan (44), koji ima crni pojas u džiju-džicu i žuti u džudou, išao je na posao prošle srede kada je video kako Samjuel Frejzer udara šakom građevinskog radnika.

Malaban je prvo proverio kako je žrtva, a onda je potrčao za napadačem i oborio ga otpozadi, prenosi New York Post.

- Udario me je moj džiju-džicu instinkt, skočio sam mu na leđa. Pokušao je da me zbaci, ali sam uspeo da ga prislonim na zemlju - objasnio je svojim pratiocima na Instagramu.

Druge navodne žrtve Frejzera (28) okupile su se dok je Malabanan držao beskućnika na trotoaru ispred jedne prodavnice na Brodveju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by RO (@rotheshow)

- Odjednom su ljudi pričali kako ih je taj čovek udario u lice ili su videli da je napao nekog drugog - rekao je Malaban.

Prema njegovim rečima, neke od žrtava pokušale su da udare beskućnika, ali ih je on sprečio i umesto toga pozvao policiju.

Prvobitna policijska istraga otkrila je da je Frejzer izvršio "ničim izazvan" napad na 50-godišnjeg muškarca i 17-godišnjeg dečaka, navodi NYPD.

On je optužen za dve tačke napada, prema policiji, koja je istakla da Frejzer nije imao kućnu adresu.

Malabanan, koji je rekao da ga policija nije ispitala jer je kasnio na posao, rekao je da veruje da je najmanje šest osoba napao osumnjičeni, koji je "izigravao žrtvu", objasnio je on.

Video: Dva pijana nasilnika napala MMA borca, a posle ovih batina su se otreznili u sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA