≫ 

Tragedija porodice tokom povratka kući: Mama umrla u snu u avionu pred decom, 8 sati ležala na sedištu

Helen se vraćala u rodnu zemlju posle više od 15 godina u inostranstvu

  • 0

Žena je umrla u snu pred suprugom i decom u avionu, dok su se vraćali iz Hongkonga u Veliku Britaniju.

Helen Rouds, koja se vraćala u Veliku Britaniju sa svojom porodicom nakon više od 15 godina života u inostranstvu, pronađena je bez svesti nekoliko sati nakon poletanja 5. avgusta, napisala je njena prijateljica Džejn Džej na GoFundMe.

- Preostalih osam sati leta Helen je ležala na svom sedištu. Iako je ovo bilo veoma traumatično za porodicu, svi su imali vremena da joj kažu ono što su hteli - napisala je Džej.

Dodala je da je ovaj gubitak nezamisliv, da je Helen bila divna supruga i majka, lepak koji je držao porodicu na okupu.

Po sletanju u Nemačku, njeno telo je ostalo u Frankfurtu, dok su njen suprug Sajmon i dvoje dece Nejtan i Ema odleteli za Veliku Britaniju.

Helenin povratak u zemlju i susret sa porodicom trebalo je da bude prvi od početka pandemije korona virusa, piše Guardian.

- Nažalost, više ih nikad nije videla - napisala je Džej.

Helen je u Hongkongu radila kao babica. Novac koji je prikupljen na GoFundMe biće iskorišćen za sahranu i kao pomoć porodici.

Portparol Ministarstva spoljnih poslova Velike Britanije rekao je da pružaju podršku porodici Britanke koja je umrla na letu za Frankfurt i da su u kontaktu sa lokalnim vlastima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA