≫ 

Stravične scene na mestu teške saobraćajke u Rusiji: Stradalo 15 osoba a još četiri su u kritičnom stanju

Tri muškarca i jedna žena su u teškom stanju

  • 1

U teškoj saobraćajnoj nesreći u regionu Uljanovsk, prema poslednjim podacima poginulo je 15 osoba, a četiri osobe su u teškom stanju, rekao je guverner regiona Aleksej Ruskih.

Ranije je Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo da je 11 osoba poginulo, a da su tri povređene u udesu na autoputu u Uljanovskoj oblasti. Kako je saopšteno, vozač teškog kamiona je uleteo u nailazeću traku i sudario se sa autobusom. Prema preliminarnim podacima hitnih službi, poginulo je 15 ljudi, još troje je hospitalizovano u teškom stanju, a poginuli i povređeni su državljani Kazahstana.

- Sada se lekari Nikolajevske regionalne bolnice bore za život četvoro preživelih u strašnoj nesreći. Tri muškarca i jedna žena su u teškom stanju - napisao je Ruskih na svom Telegram kanalu.

On je dodao da im je pružena sva neophodna medicinska pomoć, tri žrtve se spremaju za prebacivanje u regionalni specijalizovani centar za traumatologiju, koji se nalazi u Uljanovsku.

Uljanovsk se nalazi na oko 700 kilometara istočno od Moskve.

Video: U požaru u hostelu poginulo osam ljudi, povređeno troje: Snimak užasnog požara u Moskvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ls

    21. avgust 2022 | 19:35

    Sigurno Ukrajnci su krivi sada će rusofili ce da komentarisu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA