Otkriven identitet mališana, čija tela su pronađena u koferima na Novom Zelandu

Policija je danas potvrdila da je proces identifikacije završen, a da imena mališana neće biti saopštena na zahtev porodice

  • 1
Novi Zeland, koferi, deca Foto: Tanjug/AP

Policija je uspela da identifikuje dvoje dece, čija tela su pronađena u koferima koji su kupljeni na aukciji na Novom Zelandu.

New Zealand Herald javlja da imena dece neće biti objavljena.

Tela su pronađena 11. avgusta jugoistočno od Ouklanda, a inspektor koji je radio na slučaju ranije je saopštio da su u pitanju deca starosti pet i 10 godina.

Policija je danas potvrdila da je proces identifikacije završen, a da imena mališana neće biti saopštena na zahtev porodice.

Naveli su da policija nastavlja istragu kako bi ustanovila sve okolnosti koje su dovele do smrti mališana.

Žena, za koju se veruje da je majka pronađene dece, navodno se nalazi u Južnoj Koreji i mogla bi da bude izručena vlastima Novog Zelanda.

Mediji navode da južnokorejska policija traga za njom otkako su tela otkrivena pre više od dve nedelje.

Izvor iz policije rekao je za Reuters da je u pitanju žena, rodom iz Koreje, koja je imala državljanstvo Novog Zelanda. Navodno se vratila u Južnu Koreju 2018. godine i od tada nema podataka da je napustila tu zemlju.

Nije poznato gde se ona sada nalazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pismen

    26. avgust 2022 | 14:31

    znaci porodicu nije bilo briga za tu decu, ali sad kad su pronadjena tela oni su zabrinuti zbog loseg publiciteta?! ma bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA