Otac namerno ostavio bebu u kolima da umre na vrućini, hteo da bude sam u stanu: Horor u Klivlendu

Dok je dete sedelo vezano u autu, temperatura je dostigla 30 stepeni celzijusa, a policija kaže da je unutrašnja temperatura automobila verovatno bila oko 54 stepena

  • 3
Beba u autu vrućina Foto-ilustracija: Shutterstock

Otac tinejdžer iz Klivlenda optužen je za ubistvo nakon što je priznao da je namerno ostavio svog maloletnog sina da umre u automobilu na vrućini.

Lendon Perot (19) je u četvrtak odveo svog jednogodišnjeg sina koji nije davao znake života u  bolnicu u Klivlendu u Ohaju, gde je lekarima rekao da je svog sina ostavio samog na trenutak kako bi otišao do toaleta.

Pokušaji da se dete oživi bili su neuspešni, a policija je kasnije postala sumnjičava jer je rekao nekoliko nelogičnosti.

Na kraju je priznao da je namerno ostavio dete u vrelom autu nakon što je policija na snimcima sa nadzornih kamera videla da je on sina ostavio u kolima u 8.30 ujutru i vratio se tek u 13.50, tačnije posle pet sati.

Dok je dete sedelo vezano u autu, temperatura je dostigla 30 stepeni celzijusa, a policija kaže da je unutrašnja temperatura automobila verovatno bila oko 54 stepena.

- Bilo je teško da gledamo na kameri kako dete umire pred našim očima - rekao je policijski inspektor.

Otac se vratio do auta kada je trebalo da krene po ženu s posla. Inspektori veruju da je dete ostavljeno u automobilu da bi njegov otac ostao sam u stanu tokom dana, piše Metro news.

Izgleda da se nije radilo o zaboravljanju deteta, već o namernom činu kako mu dete ne bi smetalo dok je u kući - rekao je šef policije.

Lendon je optužen za ubistvo, ugrožavanje dece i ubistvo iz nehata.

Ovaj 19-godišnji tata je takođe rekao policiji da je bio svestan šta može da se desi kada se dete ostavi u vrelom automobilu.

Video: Heroj Marko spasio život detetu nasred puta: Prestalo da diše tokom vožnje u autu s majkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    7. septembar 2022 | 02:30

    Uzas.. I kako pravedno kazniti ovakve ljude? Dta, odlezi kaznu i izadje i nikom nista. Strasno

  • Aleksandar

    7. septembar 2022 | 00:29

    Nista, kazna je sasvim laka za donosenje, ubaciti ga u auto vezati ruke i noge odvesti na najtoplije mesto u zemlji i ostaviti ga da crkne tu.

  • Cedo

    6. septembar 2022 | 23:19

    To srbin nece uraditi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA