≫ 

Zelenski: Dolazak Blinkena važan signal da su SAD uz nas

Ovo je veoma važan signal da su SAD sa nama. Upravo je to garant da možemo da povratimo naše teritorije i zemlju - rekao je Zelenski

  • 21
Volodimir Zelenski, Entoni Blinken Foto: Tanjug/AP

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je da je današnja poseta državnog sekretara SAD Entonija Blinkena Kijevu važan signal za Ukrajinu, u vreme kada je ukrajinska vojska pokrenula kontraofanzivu na jugu i istoku zemlje, preneo je Rojters.

- Ovo je veoma važan signal da su SAD sa nama. Upravo je to garant da možemo da povratimo naše teritorije i zemlju - rekao je Zelenski, preneo je Rojters.

Video: Rupe na krovovima, okolo dim: Satelitski snimci otkrivaju kako izgleda nuklearna elektrana Zaporožje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mujo

    8. septembar 2022 | 18:56

    Povratices kad stavis da prsta u usta. Toliko ljudi gine zbog tvoje Rusofobije, iz tebe samo kljuka mrznja celu Evropu si unakazio sa tvojim mentorima.Nije to nista novo da je Ametika uz tebe sve dok ti ne uzmu i poslednju paru ili zrno. Koliko ces majki da zavijes u crno zbog toga sto ne das da samo govore maternjim jezikom Odatle je pocelo da zatres jedan veliki narod koji je vekovima na svom. Mir ti nije doneo krv je profitabolnija.

  • Boža zemunac

    8. septembar 2022 | 18:28

    Samo se ti pouzdaj u kauboje, pa ćeš daleko dogurati.

  • Nikolas

    8. septembar 2022 | 18:14

    SASTALI SE KRVOLOCNI RUSOFOBI ZELJNI RUSKE KRVI !!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA