≫ 

Jeziva tragedija u Beču: Policija sumnja da je 11-godišnji dečak bacio sa balkona devetomesečnog brata

Ono što je dosad poznato je da je 33-godišnja majka oba dečaka u vreme nesreće bila u kuhinji

  • 3
Austria Vienna Attack, Beč napad Austrija, policija

Foto: Tanjug/AP

Užasna porodična drama dogodila se u petak uveče oko 19.40 sati u stambenom kvartu Donaustat u Beču. Policija je izvestila kako je na travnjaku pod balkonom jedne od stambenih zgrada pronađeno devet meseci staro dete, koje je nešto kasnije po dolasku u bolnicu preminulo od teških povreda. Još uvek se ne zna šta se tačno dogodilo.

Policija sumnja da je devetomesečnu bebu s balkona u stanu na petom spratu bacio njen stariji 11-godišnji brat, koji prema policijskom izveštaju, boluje od “neurološke bolesti”. Nije navedeno koje. Da li su policijske sumnje opravdane, zasad se još ne zna.

Ono što je dosad poznato je da je 33-godišnja majka oba dečaka u vreme nesreće bila u kuhinji. Deca su prema njenom iskazu bila u dnevnom boravku. Kada je ponovo iz kuhinje ušla u dnevni boravak, u njemu je bio samo 11-godišnjak. Devetomesečne bebe više nije bilo nigde u stanu. Nešto kasnije pronađena je na travnjaku ispod balkona zgrade i odmah je pozvana Hitna pomoć. Uprkos brzoj intervenciji, dečaku nije bilo spasa. Beba je umrla nešto kasnije u jednoj od obližnjih bečkih bolnica.

Video: Tragedija na Novom Beogradu: Žena pala sa drugog sprata zgrade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M-78

    11. septembar 2022 | 19:50

    Sad mogu da zamislim koji je to mozak od 11 godina....i da samo zamislim za neku godinu sta bi sve mogao da uradi....strasno...

  • picollina

    11. septembar 2022 | 21:54

    Ne znam kako bih na njihovom mestu mogla ovog 11godisnjaka ikada vise voleti. Ne dao Bog nikome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA