≫ 

Tukao klinca, odgrizao mu deo uha: Nije znao da je mali svetski prvak u džiu-džici, pogrešnom se zamerio

Napao je pogrešnog dečaka

  • 0
Vršnjačko nasilje, tuča Foto-ilustracija: Shutterstock

Čovek u Velikoj Britaniji pokušao je da se potuče sa tinejdžerom, za kog se kasnije ispostavilo da je juniorski svetski šampion u borilačkim veštinama.

Stjuart Brigs (35) priznao je da je prošle godine napao učenika srednje škole za vreme ručka u Severnom Jorkširu, piše Dejli mejl.

On je tokom tuče tinejdžeru odgrizao komadić uha pre nego što je povikao: "Razbiću ti glavu", a zatim mu je zapretio da će ga ubosti nožem.

Iako je ujed za uho iznenadio tinejdžera koji sada ima 17 godina, instinkti juniorskog svetskog šampiona džiu-džicu brzo su se aktivirali.

Na video snimku koji se pojavio na internetu vidi se kako Brigs prvi prilazi tinejdžeru, koji sedi na klupi sa drugarom. On zatim pokušava pokušava da zgrabi mladića, ali je on odmah skočio i oborio Brigsa na zemlju.

Brigs zatim ustaje i pokušava da započne borbu sa tinejdžerom. Njih dvoje zatim počinju da se svađaju, ali ih je drugi muškarac prekinuo.

- Kada mi se približio, video sam priliku da se odbranim i uzvratim mu, pa sam je iskoristio. Kada počne borba možete da se borite ili da pobegnete, ja sam odlučio da mu uzvratim - rekao je tinejdžer u izjavi za novinare prošle godine.

On je zatim dodao da  iako je bio zabrinut da Brigs možda da ima oružje, odlučio je da se ne predaje, piše MSN.com.

- Mislio sam da će pobeći kada sam ga oborio prvi put, ali se on vratio po još. Pokušao sam da ga obuzdam, nisam želeo da ga udarim - kaže on.

Tinejdžer je zatim rekao da je sedeo u trenutku kada ga je Brigs napao, kao i da mu je glavni cilj bio da smiri situaciju.

Tinejdžer nije shvatio da mu nedostaje deo uha sve dok nije primetio krv.

U međuvremenu je na lice mesta došla policija i Brigs je uhapšen.

Brigs se izjasnio krivim za nanošenje teških telesnih povreda i osuđen je na uslovnu kaznu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA