Kralj Čarls i Kamila imaju tajnog sina? Australijanac uporno traži DNK analizu, pominje i princezu Dajanu

Njega je usvojila radnnica kraljice Elizabete II i princa Filipa, Vinfred, koja mu je navodno u više navrata pričala ko su mu pravi roditelji

  • 8
Simon Charles Dorante-Day Foto: Facebook/Simon Charles Dorante-Day

Simon Čarls iz Australije uveren je da je sin novog britanskog kraljevskog para. Rodio se kada je Čarls imao 17, a Kamila 18 godina. 

Ovaj 56-godišnjak čije je srednje ime Čarls, zahteva DNK analizu kojom želi da dokaže da je biološki sin britanskog kralja i njegove supruge Kamile.

Simon se rodio 5. aprila 1966. u Hampširu, ali trenutno živi u Australiji. Porodica koja ga je odgajala, usvojila ga je kada je imao svega 18 meseci.

Da princeza Dajana nije poginula u automobilskoj nesreći 1997. godine u Parizu, Simon tvrdi da bi ceo svet saznao za njega.

- Verujem da je Dajana znala da ja postojim i da je posložila kockice. Mislim da je saznala odgovore o svom životu, o tome kakvo joj je zlo učinjeno i htela je da to objavi javno - tvrdi Simon.

Njega je usvojila radnnica kraljice Elizabete II i princa Filipa, Vinfred, koja mu je navodno u više navrata pričala ko su mu pravi roditelji.

- Raspravljao sam sa sudijom i njegovim advokatom o Čarlsovom pravnom statusu i obojicu sam pitao da li je monarh zaštićen zakonom i da li je iznad svih. A odgovor je na to bio da nije i rekli su mi da ne vide nijedan razlog zašto bi bio zaštićen. I drugo, Kamilla i njena porodica sigurno nisu iznad zakona. Tako da je taj argument rešen - govorio je Simon za 7News.

Od svojih zahteva Simon i dalje ne odustaje i još uvek zahteva da se par podvrgne DNK analizi.

- Prošli put su mi rekli da ako dođem sa dobrim dokazom da nema razloga da odbiju moj zahtjev za DNK testom i da će Čarls i Kamila morati da odgovore na to. Nije mi važno koliko je planina visoka, još je moram preći da bih dokazao ono za šta znam da je istina. Iz te perspektive ništa se nije promenilo - kaže on.

Pokušao je ranije da kontaktira i kraljicu Elizabetu Drugu, međutim, ni od nje nije uspeo da dobije odgovor.

- Jednostavno sam tužan. Nikakav odgovor na pismo koje sam poslao nisam dobio i ta prilika je propuštena. Međutim, njena smrt je probudila i gnev jer je znala šta se događa - rekao je.đ

Kaže da je imenovanje princa Vilijama kao princa od Velsa doživeo kao težak udarac.

- Mislim da mi Čarls barem duguje odgovor. Ako nisi moj otac, dokaži to. Osećam se odbačeno. Čarls je dobio šta je želeo - presto, svoju ženu, dobio je sve.  Sada je vreme da ja dobijem svoj srećan kraj - dodao je Simon.

Inače, Čarls se s princezom Dajanom venčao 1981. godine, a razveli su se 1996. godine. Novoizabrani kralj se zatim  2005. godine oženio svojom starom ljubavi, Kamilom Parkel.

Dajana i Čarls imaju sinove Vilijama (36) i Harija (34), a Kamila iz braka sa Endrjuom Parkerom Boulsom (79) ima ćerku Lauru (41) i Toma (44).

Video: Kralj Čarls III iznerviran jer mu srećno naliv pero curi tokom upisivanja u knjigu posetilaca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor🏳️‍🌈ustasko kopile

    15. septembar 2022 | 10:47

    Koliko si lep I moguce je da si njihov

  • Др

    15. septembar 2022 | 10:31

    И ја ћу да тражим ДНК анализу! Управо сам сазнао да ми је Камила тетка по "бабине линије"!

  • Uroš

    15. septembar 2022 | 13:17

    Da liči malo na Kamilu 😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA