≫ 

Kamion se prevrnuo na putu: Iz njega ispala pomagala i igračke za odrasle

Vozači na putu I-40 u Oklahomi su u sredu su bili prilično iznenađeni, jer se polukamion koji je prevozio nešto što je izgledalo kao seksualne igračke prevrnuo na autoputu.

  • 3
Nesreća u Oklahomi Foto: Printscreen/Youtube/News 9 YouTube

Kanal CBS Oklahoma Citi, snimio je incident, koji se dogodio na  putu I-40 u blizini Mustang Roada na zapadnoj periferiji Oklahoma Sitija. Kamion se prevrnuo nakon sudara sa drugim vozilom, ostavljajući stotine kutija dildoa i maziva razbacanih po auto-putu.

Prema medijima, policijska uprava Oklahome potvrdila je da je polu-kamion prosuo "igračke" po autoputu, iako nisu saopšteni nikakvi dalji detalji.

Bizarna nesreća rezultirala je neugodnom razmenom između voditeljke KVTV-a Lejsi Loveri i pilota helikoptera stanice Džima Gardnera.

- Ovo je prikolica koja se ovde prevrnula i izgubila sve što je bilo u njoj - rekao je Gardner Loveri, i dodao da sada imaju veliki posao,a  to je čišćenje nakon incidenta.

Loveri je upitao: „Džime, možeš li reći šta on tamo nosi? Šta je svuda po putu?” Gardner je zastao pre nego što je odgovorio: „Ne baš. Možda možete reći. Ne mogu da kažem... Puno stvari je na putu... Šta god da je, biće potrebno neko vreme da se očisti.”

Srećom, u nesreći nije bilo povređenih. Nekoliko traka na autoputu je zatvoreno dok su vlasti radile na čišćenju nereda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ПСИХОПАТА

    18. septembar 2022 | 17:00

    Ја змам за играчке за децу. Какве су то играчке за одрасле дали ми може ко објаснити овде

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA