≫ 

Otkriven motiv masakra u vrtiću? Ubica došao po dete, pa pobesneo kad je saznao da nije tamo

Osumnjičeni za svirepi masakr u vrtiću u Tajlandu ubio više od 30 ljudi, a potom se vratio kući gde je ubio ženu i decu, a onda i sebe

  • 1
Tajland ubistvo vrtić

Foto: Tanjug/AP

Policija sprovodi opsežnu istragu o masakru koji se danas dogodio u vrtiću na severoistoku Tajlanda. U napadu na vrtić ubijene su najmanje 32 osobe, među kojima je više od 20 dece, neke stare svega dve godine.

Za ubistvo se sumnjiči bivši policajac Panja Kumbar, koji je prošle godine otpušten zbog korišćenja narkotika.

Iako motiv za ubistvo i dalje nije potvrđen, mediji pišu da je Panja jutros išao u sud na ročište zbog posedovanja i uživanja narkotika.

Nakon toga je navodno seo u automobil i odvezao se do vrtića koje pohađa njegovo dete. Krvavi pir je navodno počeo kada je saznao da njegovo dete nije u vrtiću.

Osumnjičeni je kod sebe imao pištolj, nož i pušku, i u napadu je ubio najmanje četvoro vaspitača, među kojima je i žena u osmom mesecu trudnoće, i više od 20 mališana. Neke od njih je pobio na spavanju. Nakon toga je seo u svoj beli pikap i krenuo da beži, a usput se vozilom zaleteo se u grupu ljudi.

Panja je u vrtić stigao nešto posle 12.30 časova. Nakon krvavog pira dao se u beg, a policija je ubrzo saopštila da je sebi oduzeo život.

Pojedini mediji su preneli da je pre samoubistva ubio i suprugu i njihovo troje dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    6. oktobar 2022 | 12:53

    A onda kažu da je teorija zavere kada pričamo da nas nečim truju i od nas prave monstrume.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA