≫ 

Ubio porodicu i bebu iz osvete jer je otpušten sa posla: Pre par godina počinio sličan zločin, ali bez žrtava

Zvaničnici još uvek nisu otkrili kako je porodica ubijena, ali veruju da se to desilo na mestu gde su pronađeni njihovi ostaci, nedugo nakon otmice

  • 0
Nestala porodica kidnapovanje otmica Mersed Kalifornija otmičar Foto: Tanjug/AP

Muškarac optužen za kidnapovanje i ubistvo četvoročlane porodice, uključujući i bebu, iz Kalifornije, tražio je osvetu nakon što je otpušten sa posla, saopštili su zvaničnici.

Otkriveno je da je u prošlosti još jednog bivšeg poslodavca držao na nišanu.

Hesus Manuel Salgado (48) radio je kao vozač za firmu Unison Parking u Mersedu, ali je otpušten prošle godine, rekao je šerif Vernon Varnke.

Tokom narednih godinu dana navodno je bio ljut na porodicu, a istražitelji su otkrili poruke i mejlove koje im je slao, dok su komšije prijavile da su ga proteklih meseci viđale oko firme kako viče na ljude.

Osveta je dostigla vrhunac prošlog ponedeljka kada je Salgado oteo osmomesečnu bebu, njene roditelje i strica. Na snimku sa nadzorne kamere vidi se osumnjičeni kako izvodi braću sa vezanim rukama iz firme i stavlja ih u vozilo, a zatim se vraća po majku i bebu.

Njihova tela su pronađena u udaljenom voćnjaku dva dana kasnije, prenosi Independent.

Salgado je pokušao da izvrši samoubistvo i u bolnicu je odveden u kritičnom stanju, nakon čega je prebačen u zatvor i protiv njega je podignuta optužnica.

Kancelarija šerifa je u petak objavila da je uhapsila njegovog brata kao saveznika u britalnim zločinima. Alberto Salgado je uhapšen u četvrtak uveče.

Zvaničnici još uvek nisu otkrili kako je porodica ubijena, ali veruju da se to desilo na mestu gde su pronađeni njihovi ostaci, nedugo nakon otmice.

Salgado je radio za drugu porodičnu firmu oko dve godine, ali je otpušten iz nepoznatih razloga.

A onda se jedne noći u decembru 2005. godine pojavio u kući bivšeg vlasnika naoružan pištoljem. Žrtvu i njenu porodicu držao je na nišanu, vezao im je ruke pre nego što ih je opljačkao.

Naterao ih je da uđu u bazen i obećao da će ih ubiti ako pozovu policiju. Porodica je na kraju uspela da se oslobodi nakon njegovog bekstva i obavestila je nadležne.

Salgado je 2007. osuđen na 11 godina zatvora, a oslobođen je 2015. godine, nakon osam godina kazne.

Sedam godina kasnije optužen je nakon novog zločina u kojem nije ostavio preživele.

Video: Pucnjava na Tajlandu: Ubijeno najmanje 30 ljudi, među njima i deca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA