Jezivi detalji ubistva: Lola (12) snimljena da ulazi u zgradu, do stana nije stigla, na telu joj našli poruku

Na telu deteta pronađeni urezani brojevi 0 i 1

  • 4
Pariz ubistvo Foto: Facebook/Delphine Daviet

Francuska policija sprovodi istragu ubistva 12-godišnje devojčice Lole, koja je pronađena mrtva u plastičnom koferu nedaleko od svoje kuće u petak uveče u Parizu.

Telo devojčice pronađeno je nekoliko sati nakon što su roditelji prijavili njen nestanak, a ruke, noge i usta bili su obmotani lepljivom trakom, a na vratu je imala više posekotina.

Mediji prenose da su na telu devojčice bili urezani brojevi 0 i 1. Prema navodima, brojevi nisu naneti bojom ili nožem, već nekim aparatom.

Obdukcija, koja je objavljena u subotu, pokazala je da je devojčica umrla od posledica gušenja.

Sigurnosne kamere na zgradi u kojoj devojčica živi  pokazuju da je devojčica, koja je bila obučena u bele farmerke i svetao duks, sa školskim rancem na leđima ušla u zgradu. Iza nje je koračala žena, za koju očevici tvrde da je kasnije iz zgrade izašla za koferom u rukama.

Osumnjičena, koja je nosila bele patike, svetle helanke i sivi džemper, uhapšena je u subotu ujutru u Boa Kolombu zajedno sa svojom sestrom, saznaje Franceinfo od pouzdanog izvora.

Mediji prenose da osumnjičena i njena sestra imaju oko 20 godina.

Telo devojčice pronađeno je u stambenom bloku u 19. arondimanu. Policija je saopštila da su otkrili dokaze o otmici u podrumu zgrade gde je Lola živela i da se slučaj vodi kao ubistvo.

Inspektori sada proveravaju snimke nadzornih kamera, koje su snimile osumnjičenu kako stoji ispred Loline zgrade i u rukama drži kofer.

Kamere su snimile kako osumnjičena ulazi u zgradu oko 15.20 časova u petak. Inspektori veruju da je kofer, koji je osumnjičena držala u ruci, isti onaj u kojem je u petak uveče pronađeno Lolino telo nekoliko ulica dalje od zgrade gde je živela.

Jedan komšija je rekao da je video osumnjičenu kako nosi kofer dva sata nakon što je Lola nestala.

Pariz ubistvo Foto: Facebook/Delphine Daviet

- Videli smo da ulazi u zgradu, bila je sama. Sat i po vremena kasnije videli smo je sa koferom. Pričala je sa ljudima, delovala je malo ludo - rekao je komšija.

On je dalje naveo da je osumnjičena ostavila kofer na ulici dok je ušla u pekaru i kupila kroasan pre nego što je odvukla kofer dalje.

- Sa mukom je nosila taj kofer. Mislili smo da je to zato što su teški predmeti unutra, a ona je prilično vitka. Nikada nismo pomislili da je telo unutra... Bilo je 17 časova i ona je šetala okolo sa tim koferom, čak ga je i ostavila ispred kafića i otišla u pekaru preko puta da kupi kroasan kao da se ništa nije desilo - tvrdi svedok.

Majka ubijene devojčice je otišla u policijsku stanicu oko 17 časova, zabrinuta što se ćerka nije vratila kući iz škole.

Majka je na društvenim mrežama postavila fotografiju Lole uz navode da je ćerka poslednji put viđena u 15.20 kako ulazi u zgradu, a za njom i nepoznata žena.

Manje od šest sati kasnije jedan beskućnik je pozvao policiju i rekao da je pronašao kofer i telo deteta unutra. Poziv je stigao oko 23.30 čaova.

Policija je privela nekoliko osoba, uključujući i osumnjičenu ženu koja je viđena kako nosi kofer i beskućnika koji je prijavio da je pronašao Lolino telo.

Javni tužilac je za BFMTV potvrdio da su u jednoj od podrumskih prostorija Loline zgrade otkriveni znaci borbe.

Pariski zvaničnici su nagovestili da će osoblje i učenici škole koju je pohađala Lola dobiti psihološku podršku, kao i susedne škole u ​​toj oblasti.

Video: Forenzičari obavljaju uviđaj u kući u kojoj se odigrala nezapamćena tragedija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    17. oktobar 2022 | 09:44

    Rodiš i podižeš dete i ovako da završi. Ja bi ti presudio u sekundi, ubico.

  • Vesna

    17. oktobar 2022 | 11:37

    Strasno

  • Bogdan

    17. oktobar 2022 | 16:50

    Nije baš blizu mesto gde je nadjena djevojčica i gde su uhapšene ove zlotvorke. Ima nekoliko arondismana razdaljine a Pariz nije selo. Daleko je to dosta a ne kako ste vi preneli "u blizini". Pogledajte mapu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA