≫ 

Mala Lola silovana pre ubistva? Isplivali jezivi detalji otmice devojčice čije telo je nađeno u koferu

Za njeno ubistvo terete se Dabia B., 24-godišnja beskućnica poreklom iz Alžira i muškarac (40), koji se tereti za saučesništvo u zločinu

  • 13
Pariz ubistvo Osumnjičena za ubistvo devojčice Foto: Facebook/Delphine Daviet

Beskućnica sa ozbiljnim psihičkim problemima optužena je za ubistvo, silovanje i mučenje 12-godišnje devojčice, čije telo je pronađeno u petak u koferu u Parizu.

Devojčica Lola Davijet, pronađena je vezana, sa lepljivom trekom preko lica, a na vratu su pronađene posekotine.

Za njeno ubistvo terete se Dabia B,, 24-godišnja beskućnica poreklom iz Alžira i muškarac (40), koji se tereti za saučesništvo u zločinu.

Dabia B. danas je izvedena pred istražnog sudiju.

Podsetimo, Lolino telo pronađeno je u petak u plastičnom koferu u blizini svoje kuće. Devojčica je na grudima imala utisnute brojeve 1 i 0.

Sigurnosne kamere na zgradi u kojoj je Lola živela snimile su je kako ulazi u zgradu po povratku iz škole u petak. Sa njom je u zgradu ušla žena, za koju očevici tvrde da je kasnije iz zgrade izašla za koferom u rukama.

Pariz ubistvo Foto: Facebook/Delphine Daviet

Osumnjičena, koja je nosila bele patike, svetle helanke i sivi džemper, uhapšena je u subotu ujutru u Boa Kolombu zajedno sa svojom sestrom. Mediji prenose da je tokom istrage uhapšeno šest osoba, među kojima je i beskućnik koji je pronašao kofer sa telom devojčice. Dvoje privedenih su pušteni tokom vikenda, dok je policija u pritvoru zadržala Dabiju, njenu sestru, koje su rođene 1996. odnosno 1998. godine, kao i dvojicu muškaraca starih oko 40 godina.

Jedan od njih se tereti za saučesništvo u zločinu, tačnije da je pomogao Dabiji da prenese kofer sa telom.

Podsetimo, telo devojčice pronađeno je u stambenom bloku u 19. arondimanu. Policija je saopštila da su otkrili dokaze o otmici u podrumu zgrade gde je Lola živela.

Jedan komšija je rekao da je video osumnjičenu kako nosi kofer dva sata nakon što je Lola nestala.

- Videli smo da ulazi u zgradu, bila je sama. Sat i po vremena kasnije videli smo je sa koferom. Pričala je sa ljudima, delovala je malo ludo - rekao je komšija.

On je dalje naveo da je osumnjičena ostavila kofer na ulici dok je ušla u pekaru i kupila pecivo, a potom je odvukla kofer dalje.

- Sa mukom je nosila taj kofer. Mislili smo da je to zato što su teški predmeti unutra. Nikada nismo pomislili da nosi telo... Bilo je 17 časova i ona je šetala okolo sa tim koferom, čak ga je i ostavila ispred kafića i otišla u pekaru preko puta da kupi kroasan kao da se ništa nije desilo - tvrdi svedok.

Majka ubijene devojčice je otišla u policijsku stanicu oko 17 časova, zabrinuta što se ćerka nije vratila kući iz škole.

Manje od šest sati kasnije beskućnik je pozvao policiju i rekao da je pronašao kofer i telo deteta unutra. Poziv je stigao oko 23.30 čaova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    17. oktobar 2022 | 12:08

    MIGRANTI PRAVE HAOS U EVROPI

  • Nice

    17. oktobar 2022 | 12:24

    Za ovakve psihopate nema kazne,uhhhh uzasno a svaki dan se desi ovako nesto,tuzno gde ide ovaj svet……

  • Majko Milaaa

    17. oktobar 2022 | 13:26

    Ovo,nema komentara... Jad...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA