≫ 

Vozač kamiona iz BiH ubijen u Americi, s njim bilo dvoje dece: Upucan nakon svađe na semaforu

Ubijeni Čardaković u Americi je živeo duže od dve decenije, bio je oženjen i otac troje dece

  • 17
DŽEMAL Čardaković, Vozač kamiona iz BiH ubijen u SAD-u nakon svađe na semaforu,  Tyrese Harris Foto: Facebook, Manchester NH Police

Džemal Čardaković, 45-godišnji Bosanac, ubijen je juče u Sjedinjenim Američkim Državama, u Nju Hempširu, u blizini tržnog centra, javljaju lokalni američki mediji, a prenosi Klix.ba.

Prema zvaničnim informacijama, Čardakovića je ubio 22-godišnji Tajris Haris koji je uhapšen nakon pucnjave te je optužen na osnovu dve tačke optužnice za ubistvo iz vatrenog oružja.

DŽEMAL Čardaković, Vozač kamiona iz BiH ubijen u SAD-u nakon svađe na semaforu,  Tyrese Harris Džemal Čardaković / Foto: Facebook

- Haris je ubio Čardakovića tako što je pucao u njega, a okolnosti pokazuju krajnju ravnodušnost prema vrednosti ljudskog života - naveli su iz policije.

Kako ističu mediji, do pucnjave je došlo u trenutku kada je Haris, vozeći terensko vozilo, stao na semaforu ispred Čardakovića koji je vozio kamion. Vozač kamiona izašao je iz vozila kako bi razgovarao s Harisom koji je u tom trenutku upucao Čardakovića.

Pre rasprave na semaforu, a nakon toga i ubistva, Haris je navodno u vožnji određeni period nesavesnom vožnjom ometao saobraćaj i druge učesnike u njemu.

- Osumnjičeni je pobegao s mesta pucnjave u plavoj "hondi". Osumnjičeni Haris je i ranije pružao otpor policiji prilikom hapšenja, te se smatra izuzetno opasnom osobom - pojašnjava se.

DŽEMAL Čardaković, Vozač kamiona iz BiH ubijen u SAD-u nakon svađe na semaforu,  Tyrese Harris Tajris Haris / Foto: Manchester NH Police

Takođe, svedoci koji su se nalazili na ovom mestu u trenutku tragedije naglasili su kako se u kabini s Čardakovićem nalazilo i dvoje dece.

- Nakon pucnjave, vrlo brzo su se pojavile osobe koje su se identifikovale kao članovi porodice. Uz pomoć policije, udaljeni su s mesta zločina - pojašnjava se.

Ubijeni Čardaković u Americi je živeo duže od dve decenije, bio je oženjen i otac troje dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZoxiNS

    30. oktobar 2022 | 22:44

    U Americi ljudski zivot na ulici ne znaci nista. Pa izvolite. Bio, video, dosta za ceo zivot. Ako hocete preko, bolje gledajte neke uredjenije drzave Evrope.

  • Xxx

    30. oktobar 2022 | 22:34

    U Americi, jel to bese ona demokratska drzava?

  • Acko

    30. oktobar 2022 | 23:02

    E pa nema tamo ti da izlazis iz vozila i da ides da se bijes i obračunavaš. I ovde bi uveo kazne,svako ko izadje iz vozila da se bije odmah 1000 evra kazna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA