"Muž me je trovao lekovima za pse": Žena podelila neverovatnu priču nakon što je njen suprug zatvoren

Osećala se čudno, mnogo je spavala, a da ju je zapravo muž sve vreme drogirao shvatila je tek nakon što je ovog januara pronašla skoro praznu bocu leka za pse

  • 0

Pijuckajući svoju uobičajenu jutarnju šoljicu čaja, Džoan Fernehu je osetila neki neobičan, nepoznat ukus.

Ova bolničarka (42) iz Engleske, međutim, nije ni slutila da je ono za šta je pomislila da je prokislo mleko zapravo otrov. Niti je mogla da zamisli da je osoba koja ga je stavila u njen napitak - njen muž, piše Mirror.

Džoanin muž Tomas (37) je u njen čaj sipao lekove namenjene njihovom psu Beli.

Sada je majka dvoje dece smogla hrabrosti da podeli svoju priču nakon što je njen muž zatvoren zbog nasilnog ponašanja.

"Počela sam da se osećam stvarno bolesno. Čak sam išla i kod lekara opšte prakse jer sam mnogo spavala i bila sam veoma letargična", počela je Džoan svoju priču.

"Čaj je imao čudan ukus, ali uvek sam to pripisivala mleku. Jednom sam se probudila dok mi je muž tresao ruku i kada sam se probudila izgledao je kao da mu je laknulo. Čak mi je rekao da je mislio da sam mrtva", rekla je.

Umorna od njegovog kontrolišućeg ponašanja, Džoan je izbacila svog muža prošlog decembra, ali ju je onda "bombardovao" porukama.

Shvatila je da ju je on drogirao tek nakon što je ovog januara pronašla skoro praznu bocu leka za pse.

U avgustu je njen muž osuđen na dve i po godine zatvora zbog niza krivičnih dela uključujući napad i kontrolišuće ili prinudno ponašanje.

"Nikad ne možete da zamislite da bi osoba koju volite bila sposobna za tako strašne stvari kao što je to da vas drogira. Mislim da je to radio jer je znao da planiram da odem i pokušavao je da me natera da mislim da mi je on potreban. Drago mi je da je konačno izašao iz mog života",  rekla je Džoan.

Rekla je da je Tomas izgledao kao "pravi ulov" kada su se upoznali u aplikaciji za parove 2014.

"Bio je zaista sjajan, veoma fin i pun ljubavi. Mogla sam da vidim kako imam budućnost sa njim", priseća se ona.

Zajedno su počeli da žive posle šest meseci i venčali se u junu 2017. Samo dan kasnije rekao je Džoani da je sada "poseduje".

"Sedeli smo u autu i ​​jeli čips. Rekla sam mu da me niko ne poseduje, ali sam bila zabrinuta. Nisam mislila da se šali", rekla je ona.

Tokom naredna dva meseca postao je "posesivan".

Džoan je pokušala da raskine tog septembra, ali on se stalno pojavljivao na njenom poslu, sekao joj gume, urinirao po automobilu i pokrenuo glasine o aferi u njenoj kancelariji.

"Bila sam zaista uznemirena i osećala sam se tako poniženo", rekla je.

Dobio je zabranu prilaska, ali ju je prekršio tako što joj je slao poruke u kojima se ponekad izvinjavao, dok bi drugi put bio ljut.

U oktobru 2017. osuđen je za uznemiravanje i osuđen na 2 i po meseca zatvora. Posle ju je molio da ga primi nazad i ona je odlučila da mu pruži još jednu šansu.

"Proveo je mnogo vremena razmišljajući i zaista sam mislila da se promenio", rekla je.

Pokušali su da izglade stvari, ali Džoan je rekla da je on sve vreme bio posesivan i da ju je kontrolisao..

Onda je u avgustu 2021. počela da se oseća letargično i povremeno bolesna. Muž joj je sipao lekove za pse u čaj, a njegov temperament je bivao sve gori.

Jednom kada je imala onlajn sastanak radeći od kuće, kaže da je šutnuo ormar i nazvao je "patetičnom kučkom". Bacio je i hranu na zid jer je na mesu našao mast.

"Osećala sam se zaista zarobljena i veoma uplašena. Stalno sam gledala preko ramena i plašila se šta bi mogao da uradi", rekla je Džoan.

U decembru 2021. ona ga je izbacila, a on je zapretio da će zapaliti kuću.

"Stvarno sam mislila da bi on to mogao da uradi", prisetila se ona.

U januaru, Tomas je otpušten sa procene mentalnog zdravlja i poslao Džoani uvredljive audio poruke. Policija ga je nekoliko dana kasnije pronašla u polju. Džoan je kasnije otkrila da je bočica sa lekovima njihovog psa bila skoro prazna, zajedno sa bocom tableta za spavanje koje su joj prepisali.

"Shvatila sam da me je drogirao", rekla je. Lek je bio relaksant mišića za degenerativni poremećaj njenog ljubimca, mopsa Bele.

Njen muž je uhapšen i priznao je da ju je drogirao, ali nikada nije rekao zašto je to uradio.

"Vrlo mi je bilo teško da se pomirim sa tim", rekla je.

Džoan, koja se sada bori sa anksioznošću komentarisala je to što je njen muž osuđen na dve i po godine zatvora.

"Osećam da je kazna trebalo da bude duža za sve što sam prošla. To je definitivno uticalo na moje poverenje u muškarce", objasnila je.

Ona je pozvala druge žrtve svojih partnera da potraže pomoć, rekavši: "Progovorite pre nego što stvari eskaliraju".

"Imala sam veliku sreću da se nešto gore nije dogodilo", zaključila je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA