Majka devojčice, čiji je nestanak prijavljen posle 22 dana, krivi očuha: "Doveo je porodicu u opasnost"

Policija je drugi put pretresla kuću devojčice, a u kuhinji je navodno pronašla tajni prostor blokiran šperpločom

  • 0
Madalina Cojocari nestala devojčica Foto: Twitter/@FBICharlotte

Majka nestale Madaline Kodžokari (11) tvrdi da je njen suprug "doveo porodicu u opasnost", nakon što su istražitelji pretresli kuću devojčice u Severnoj Karolini nakon što su pronašli tajni prostor pokriven šperpločom.

Madalina je poslednji put viđena 21. novembra kada ju je kamera snimila kako izlazi iz školskog autobusa ispred kuće u Kornelijasu.

Prošlo je više od tri nedelje pre nego to je majka najzad prijavila njen nestanak školi 15. decembra.

Školski zvaničnici tada su obavestili policiju, koja je pokrenula veliku potragu za devojčicom.

Nedelju dana nakon početka potrage i dalje se ne zna gde je Madalina. Njeni majka i očuh su iza rešetaka, optuženi zato što nisu prijavili njen nestanak.

Sudski zapisi otkrivaju da je majka devojčice Dajana rekla istražiteljima da veruje da je njen suprug i očuh devojčice Kristofer Palmiter "doveo njenu porodicu u opasnost".

Nije poznato na šta je mislila, ali je ponovila da ne zna šta se dogodili Madalini, prenosi Independent.

Dodala je da Madalina nema telefon niti prijatelje ili porodicu kod koje bi mogla da bude i da su iz njihove porodične kuće nestali torba sa knjigama i deo njene odeće.

Majka devojčice je takođe rekla istražiteljima da su je članovi porodice u Moldaviji pozivali da pozove policiju zbog nestanka svoje ćerke, ali je ona oklevala da to učini. Umesto toga, nije prijavila njen nestanak čak 22 dana.

U istragu se uključio i FBI, a nadležni pokušavaju da otkriju šta se desilo devojčici.

U sredu uveče policija se vratila u dom devojčice kako bi sprovela drugi pretres. Istražitelji su prethodno pretražili adresu prošlog vikenda i viđeni su kako kopaju dvorište.

Unutar kuće, zvaničnici su pronašli prostor u kuhinji blokiran šperpločom, prema dokumentima. Na pitanje o tome, Palmiter je navodno rekao istražiteljima da je planirao da napravi poseban stan u prostoru.

Istražitelji pretražuju i obližnje jezero, dodajući da se radi o merama predostrožnosti i nazvali su to normalnim istražiteljskim poslom.

Policija je objavila snimak iz školskog autobusa od 21. novembra, gde se vidi devojčica kako izlazi iz vozila.

Majka i očuh su rekli da su devojčicu videli i dva dana kasnije, 23. novembra, ali policija nije mogla da potvrdi njihove reči.

Video: Rekonstrukcija ubistva devojčice Lole: Ušla u zgradu, nije stigla do stana, našli je mrtvu u koferu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA