≫ 

Sin Nikole Ljubičića demantovao navode da je nestala Ana Volš unuka srpskog generala

General Nikola Ljubičić je imao troje dece, dva kćerke i sina i od njih sedam unuka i niko od njih nije nestao i nikada nije živeo niti živi u SAD

  • 3

Ana Volš (39), koja je odrasla u Beogradu, nestala je 1. januara u Masačusetsu nakon što je krenula na aerodrom i od tada joj se gubi svaki trag.

Danas su domaći mediji preneli informaciju da je Ana Volš (39), Srpkinja koja je za Novu godinu nestala u Americi, unuka srpskog generala Nikole Ljubičića, svojevremeno jednog od najmoćnijih Srba i najbližih saradnika Josipa Broza Tita.

Međutim, sin generala Nikole Ljubičića sada je to demantovao i zamolio sve medije da, kako je kazao, uklone, ovu lažnu vest. "Povodom velikog broja tekstova koji su se danas pojavili u medijima da je Beograđanka nestala u SAD unuka generala Nikole Ljubičića želim da obavestim javnost da je ova vest potpuno lažna", navedeno je u dopisu sina generala Ljubičića koji se, takođe, zove Nikola.

Kako je istakao, general Nikola Ljubičić je imao troje dece, dva kćerke i sina i od njih sedam unuka i niko od njih nije nestao i nikada nije živeo niti živi u SAD.

"Shodno tome, nestala Beograđanka, čije brzo pronalaženje takođe želimo, nije unuka generala Nikole Ljubičića. Pošto ovakve neistine nepotrebno uznemiravaju i pogađaju porodicu pokojnog Nikole Ljubičića i druge porodice, smatram da je umesno i potrebno da ovu lažnu vest uklone svi koji su objavili", naveo je sin generala Ljubičića.

Podsetimo, Ana je 1. januara je oko četiri ujutru izašla iz porodične kuće u gradu Kohasetu i uputila se na bostonski aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington, gde je morala hitno da se javi na posao. Međutim, kako su naveli iz lokalne policije, ona nije stigla na aerodrom.

Video: Rekonstrukcija misterioznog nestanka beograđanke Ane Volš u Americi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    9. januar 2023 | 18:49

    Svakako tvoj deda general je jedan od najvecih srba koji je radio protiv Srbije i srba u vreme SFRJ

  • Suzana

    10. januar 2023 | 05:32

    Neverovatno koliko je pažnje privukla mogućnost da je ova jadna žena unuka Ljubičića. Očigledno ga običan narod "dobro" pamti, ako je išta što je uradio vredno pamćenja

  • Neimar

    11. januar 2023 | 05:23

    E moj prijatelju i novinari bi naj srećni bili kadabi jednom istinu npisali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA