Brajan snimljen blizu kontejnera na dan Aninog nestanka: Policija došla do novih tragova

Portparol kancelarije okružnog tužioca Majkla Morisija nije želeo da otkrije koji su predmeti pronađeni

  • 0
Ana i Brajan Volš, Ana Walshe Brian R. Walshe Foto: Facebook/anawalshe

Policija Kohaseta pronašla je snimak sa nadzornih kamera na kom se vidi Brajana Volš u blizini kontejnera prodavnice pića u Svompskotu na dan nestanka njegove supruge Ane.

Kontejner se nalazi u blizini prodavnice pića za koju je Brajan tokom saslušanja rekao da je posetio tog dana i zgrade u kojoj živi njegova majka.

Više izvora je ranije izjavilo za 25 Investigates da je policija pronašla instrumente za sečenje, uključujući testeru i tepih natopljen krvlju, za koji se veruje da sadrži biološke tragove, dok su istraživali nestanak Ane Volš, poreklom iz Srbije.

Dva izvora koja su želela da ostanu anonimna rekla su da se veruje da su biološki tragovi koji su pronađeni na deponiji ljudskog porekla.

Predmeti su fotografisani i poslati su na testiranje.

Okružno tužilaštvo u Norfolku saopštilo je u utorak ujutru da je "pretraga sprovedena juče severno od Bostona dovela do prikupljanja novih predmeta".

Portparol kancelarije okružnog tužioca Majkla Morisija nije želeo da otkrije koji su predmeti pronađeni, piše Boston25news.

Brajan je u nedelju popodne uhapšen, a u ponedeljak ujutru je izveden pred sudiju i sve vreme negira umešanost u nestanak njegove supruge.

U međuvremenu je otkriveno da je Brajan tokom saslušanja rekao da se izgubio dok se vozio do kuće svoje majke, kao i da je svratio do dve prodavnice. On je takođe ispričao da je samo 2. januara napustio kuću kako bi otišao da sinu kupi sladoled, međutim policija je utvrdila da je on zapravo kupio sredstva za čišćenje u visini od 450 dolara koje je platio gotovinom.

Policija je juče na deponiji u blizini njihove kuće pronašla tepih i testeru koji sadrže biološke tragove.

Inače, Brajan Volš se sumnjiči da je ometao istragu.

Podsetimo, nestanak Ane Volš (39), majke troje dece, istovremeno su prijavili i njen muž i poslodavac u sredu, tri dana nakon što je navodno poslednji put viđena.

Članovi porodice poslednji put su je videli oko 4 sata ujutru 1. januara, kada je trebalo da ode na aerodrom "Logan" u Bostonu, odakle je hvatala let za Vašington, u kome radi u agenciji za nekretnine.

Ona, međutim, nije stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

Kako su naveli u policiji, Ana Volš je veoma aktivna na društvenim mrežama, ali nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine.

Video: Poseta rodnom Beogradu, uživanje u prirodi, emotivna igra sa decom: Poslednji snimci Ane Volš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA