≫ 

EKSKLUZIVNO: Telegraf u Bostonu, ispred kuće nestale Beograđanke Ane Volš

U SAD je novinarka Telegrafa Zorica Radulović, koja će odatle da izveštava o najvažnijim događanjima u potrazi za Anom Volš

  • 45

Udarna vest na početku 2023. godine, i u SAD i u Srbiji, je nestanak Beograđanke Ane Volš (39).

Iz sata u sat, već 10 dana, mediji donose nove informacije o tome kakva je sudbina ove rođene Beograđanke, majke troje dece. Svi se pitaju kakva je uloga njenog muža u njenom nestanku, i šta se zaista desilo 1. januara ujutru.

Novinarka Telegrafa Zorica Radulović je u Bostonu, tačnije u naselju Kohaset, gde je živela Ana Volš sa mužem Brajanom i njihova tri sina.

Ana Volš, Nestala, Beograđanka, Kuća, Boston Printskrin: Telegraf TV

Zorica je, kao što možete da vidite u snimku na početku teksta, našla kuću u kojoj je živela Ana sa porodicom.

Kuća je zaključana i "konzervirana", oblepljena trakom, a u blizini nema žive duše. Tišinu koja okružuje ovu kuću, udaljenu od sledeće nekoliko stotina metara, prekida samo udaljeni lavež komšijskog psa. 

Ispred kuće su kante za smeće, okolo su razbacane dečije igračke, što čini još tužnijim prizor ovog nekad toplog porodičnog doma.

Podsetimo, nestanak Srpkinje prijavljen je tek 4. januara, iako je ona iz kuće otišla još 1. januara, kada je rano ujutru krenula na let. Međutim, Ana, koja ima tri sina od 2 do 6 godina, nikada se nije ukrcala u avion za koji je imala kartu i otada nije viđena, rekli su policija i prijatelji za medije.

Ana Volš, Nestala, Beograđanka, Kuća, Boston Printskrin: Telegraf TV

Njen suprug Brajan Volš uhapšen je 8. januara zbog ometanja istrage, a firma za upravljanje imovinom u kojoj ona radi, Tishman Speyer, prijavila je njen nestanak istovremeno u sredu.

Tužioci su rekli da su zvaničnici pronašli krv i oštećen, krvav nož u podrumu para i da je Brajan Volš navodno potrošio 450 dolara na sredstva za čišćenje, krpe, trake i druge predmete dan nakon što je njegova žena poslednji put viđena.

Policija danonoćno radi na slučaju, majka u Srbiji ne gubi nadu

Misteriozni nestanak Ane Volš, Beograđanke u Americi, podigao je tamošnju policiju na noge koja danonoćno radi na rešavanju ovog slučaja, a jedno od otkrića istrage je signal Aninog mobilnog telefona koji je lociran 2. januara, kod njene kuće u Kohasetu.

Povodom ovih saznanja policije iz Kohaseta, za medije se oglasila i Anina majka, koja kaže da signal na mobilnom telefonu znači samo jedno.

- Ako su locirali njen telefon u kući, to znači da ona iz nje nije ni izašla. Jadno moje dete, samo da je živa. I dalje verujem i nadam se da joj Brajan nije naudio, jer oni su imali dobar odnos, a imaju i decu - rekla je Milanka.

Ona je ranije ispričala da ju je ćerka poslednji put zvala tri sata pre nestanka da joj čestita Novu godinu.

Trojica dečaka čekaju mamu

Portparol Odeljenja za decu i porodice Masačusetsa rekao je da su tri sina Volšovih preuzele socijalne službe i odbio je da pruži više informacija, pozivajući se na državne i savezne zakone o privatnosti.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ DOZVOLE UREDNIŠTVA TELEGRAF.RS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    14. januar 2023 | 21:45

    Imamo devojku koja je nestala u Priboju pre 14 dana. O njoj ni slova.

  • Jasmina

    14. januar 2023 | 21:20

    U ovoj porodici sve mi je nekako cudno.Od same Ane i Brajana,do njene mame.

  • Гаргамел

    14. januar 2023 | 21:50

    Аман људи, чему писање о особи која је живела, радила, стварала и нестала на другом континенту?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA