≫ 

Ovo je podrum u kući Ane Volš u kom je pronađen krvav nož: Telegraf u Bostonu

U SAD je novinarka Telegrafa Zorica Radulović, koja će odatle da izveštava o najvažnijim događanjima u potrazi za Anom Volš

  • 26

Iako je policija u ponedeljak saopštila da su u podrumu kuće Ane i Brajana Volša pronašli krvav nož, rezultati DNK analize još uvek nisu objavljeni.

Novinarka portala Telegraf Zorica Radulović, posetila je kuću u naselju Kohaset u kojoj je poslednji put viđena Beograđanka Ana, pre nego što joj se pre 14 dana gubi svaki trag.

Kuća je zaključana i "konzervirana", oblepljena trakom, a u blizini nema žive duše. Tišinu koja okružuje ovu kuću, udaljenu od sledeće nekoliko stotina metara, prekida samo usamljeni lavež nervoznog komšijskog psa.

Ispred kuće su kante za smeće, okolo su razbacane dečije igračke, što čini još tužnijim prizor ovog nekad toplog porodičnog doma.

U dvorištu se nalazi i mala staza koja vodi do podruma kuće.

Tužioci su rekli da su zvaničnici pronašli krv i oštećen, krvav nož u podrumu para i da je Brajan Volš navodno potrošio 450 dolara na sredstva za čišćenje, krpe, trake i druge predmete dan nakon što je njegova žena poslednji put viđena.

Iako je od tada prošlo nedelju dana, policija još uvek nije saopštila rezultate DNK analize.

Radi se o manjem objektu unutar dvorišta, a naša reporterka zatekla je crvenu zalepljenu traku preko vrata.  

Misteriozni nestanak Ane Volš, Beograđanke u Americi, podigao je tamošnju policiju na noge koja danonoćno radi na rešavanju ovog slučaja, a jedno od otkrića istrage je signal Aninog mobilnog telefona koji je lociran 2. januara, kod njene kuće u Kohasetu.

Povodom ovih saznanja policije iz Kohaseta, za medije se oglasila i Anina majka, koja kaže da signal na mobilnom telefonu znači samo jedno.

- Ako su locirali njen telefon u kući, to znači da ona iz nje nije ni izašla. Jadno moje dete, samo da je živa. I dalje verujem i nadam se da joj Brajan nije naudio, jer oni su imali dobar odnos, a imaju i decu - rekla je Milanka.

Ona je ranije ispričala da ju je ćerka poslednji put zvala tri sata pre nestanka da joj čestita Novu godinu.

Podsetimo, Ana je 1. januara je oko četiri ujutru izašla iz porodične kuće u gradu Kohasetu i uputila se na bostonski aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington, gde je morala hitno da se javi na posao. Međutim, kako su naveli iz lokalne policije, ona nije stigla na aerodrom.

Video: Ekskluzivno, Telegraf u Bostonu: Došli smo ispred kuće nestale Beograđanke Ane Volš

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ DOZVOLE UREDNIŠTVA TELEGRAF.RS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiko

    15. januar 2023 | 10:16

    Da li postoji opcija da mi neke vesti vise ne izlaze!? Kao npr.ova!?

  • 123

    15. januar 2023 | 11:59

    Da li može neko da mi odgovori, ZAŠTO ZAŠTOOOOO SE NE PIŠE OVOLIKO O NESTALOJ ILINKI IZ PRIBOJA, da ne nabrajam druga nestala lica kod nas. Ne razumem zaista člake o ovoj ženi, imamo one koji su nam preči ovde u Srbiji!!!! Koji je ovo rezon molim vas, nema smisla zaista!!!!!!

  • Miloš

    15. januar 2023 | 10:07

    Čemu ovolika medijska pažnja o ubistvu neke amerikanke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA