≫ 

Ubijen Hrvat u Nemačkoj: Pretio ženi nožem, pričao da je Isus

Uskoro opširnije

  • 9
Nemačka, ubistvo devojčice, migrant, policija Foto: BERND WEISSBROD / AFP / Profimedia

Nemački policajci hicima iz vatrenog oružja usmrtili su 46-godišnjeg hrvatskog državljanina Roberta B. koji je u rastrojenom stanju pretio bivšoj supruzi te je mašući nožem krenuo na policajce koji su intervenisali.

Kako izveštavaju nemački mediji, nesreća se dogodila u petak u nemačkom gradu Mosbahu nedaleko od Heidelberga.

Bild Zeitung navodi kako je Robert B., očito u stanju psihičke rastrojenosti, oko 13 sati došao ispred stana svoje bivše žene Maje G. s kojom ima dvoje dece. S nožem u rukama obilazio je oko zgrade u kojoj se u prizemlju nalazi njen stan.

Ubrzo je o događaju izveštena policija te je na mesto događaja stigla patrola, a onda su se začuli pucnjevi.

Nemački novinari prenose izjave svedoka koji navode kako je muškarac naoružan nožem, krenuo na policajce i nije se zaustavljao uprkos upozorenjima. Policajci su najprije pokušali da ga zaustave pomoću suzavca, ali je on i dalje nasrtao prema njima i zamahivao nožem. Policajci su tada ispalili prema njemu dva do tri hica i usmrtili ga.

Video: Načelnik neurohirurgije o ženi koju je bivši suprug ranio u Zagrebu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da je njima do necijeg zivota

    15. januar 2023 | 12:01

    Mogli su pucati u noge

  • Www

    15. januar 2023 | 11:38

    Nasrnuo nožem i oni ga likvidirali.A na naše se nasrće palicama i kamenicama a oni stoje mirno.I mi nemamo demokratiju a oni imaju.

  • Boris

    15. januar 2023 | 14:49

    Tako i treba. Vi što komentarišete da nije trebalo zapitajte se dali bi takav to opet ponovio i nekog ubio ne samo suprugu. Posle bi se ispostavilo da je neuračunljiv. Išao je na policiju nožem a to kod nemaca znači da ga upucaju jer je tako po njihovom zakonu. Treba i kod nas usvojiti takav zakon. Nebi toliko žena bilo ubijeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA