≫ 

Majka Ane Volš se sada setila ćerkinih reči o Brajanu koje su bile alarm, a tad to nije tako izgledalo

"Muči me i proganja što nisam odmah otišla"

  • 12
Ana Volš majka Brajan Foto-montaža: Instagram/anawalshe, Tanjug/AP

Majka Ane Volš Milanka je pričala o Ani, njenom braku sa Brajanom, ali i potrazi za njenom ćerkom. Ona je na 20. dan od nestanka svoje ćerke rekla kako se i dalje nada da će je pronaći, da je živa, ali je otkrila i dosad nepoznate detalje razgovora s ćerkom oko njenog supruga Brajana.

- Ja sam bila tamo (u Americi) tri puta, sve zajedno 16 meseci. Mnogo sam vremena provodila sa Brajanom i njom. On je brinuo o njoj, deci, meni... Ana se smejala stalno. On se smejao stalno. Nikada ne bih pomislila da može da joj naudi. Ja mogu da razumem i da se posvađaju, ali da joj učini nešto tako strašno, da se reši tela... - priča Milanka za Blic.

Milanka se prisećala događaja koji su prethodili Aninom nestanku, ali koje u vreme dešavanja nije doživela kao potencijalnu opasnost. Mislila je da Brajan i Ana imaju probleme zbog Anine želje da više vremena provodi s decom.

- Ona je bila sa starijom sestrom u Beogradu i tada mi je Ana jednom prilikom pomenula da je Brajan čudan i zamišljen i da ona to više ne može da podnese i da želi da više vremena provodi sa decom - priča nam Milanka.

Kako je ona ispričala, tada je predložila da pođe sa Anom u Ameriku, ali joj ćerka nije odgovorila. Dvadesetak dana kasnije, Ana joj je poslala nestrpljive poruke u kojima ju je molila da dođe već sledećeg dana. Međutim, Milanka nije mogla da ode jer je morala da uzme terapiju od doktora i predložila je da dođe dva dana kasnije, pa je Ana na to rekla da ne mora.

- Muči me i proganja što nisam odmah otišla. Možda se ništa od ovoga ne bi desilo. Možda bih sprečila nešto - drhtavim glasom nam priča Milanka, koja se potom osvrće na njen boravak u Americi, u kući Ane i Brajana.

"Brajan se mnogo ugojio, ne znam šta mu je"

- Videla sam Brajana sada na slikama, mnogo se ugojio. Sasvim je drugačiji! Ne znam šta mu se dogodilo. Kada sam bila tamo, on je bio glavni kuvar. Spremao je ručak konstatno, a Ana je radila. Dolazila je uveče kući, presvlačila se i pravila palačinke. Njene palačinke su najbolje na svetu! Smejala se stalno. Dok sam bila tamo provodila sam najviše vremena sa njenim najmlađim detetom i Brajanom koji je radio od kuće. Ali znate, ja sam jedva čekala da vidim svoju Anu. Iako sam bila tamo sa svima njima, znala sam da se osećam usamljeno, jer Brajan je stalno bio za računarom, jer je radio. Ana na poslu. Starija deca u vrtiću... - priča nam Milanka.

Video: Filmovi ne lažu, razlog je uglavnom ljubav ili novac: Stručnjak o ubistvu Ane Volš

Za Brajanovu majku je rekla da je nije dostojno ni upoznala.

- Nas dve se nismo ni dostojno upoznale. Kada sam otišla tamo ona je rekla da ne može da se pozdravlja zbog korone. Bilo je dogovoreno da se vidimo na ručku, ali meni je tada bilo nešto loše. Posle toga naš susret se više nikada nije pomenuo. Meni Ana nije ništa loše rekla za nju - kaže Milanka.

Za Anu kaže da je uvek nasmejana i srećna.

- Ona je dete kakvo se jednom rađa. Uvek nasmejana, srećna, ambiciozna. Ne mogu vam opisati koliko voli svoju decu, kakva je sa njima. Koliko god da je umorna ona će se igrati sa njima, biti uz njih - priča nam Milanka.

"Ne znam da li ću preživeti ako vesti budu strašne"

Milanka dodaje da ne može da razume da je Brajan, koga je Ana volela i o tome svima pričala, mogao da joj naudi.

- Ja to ne mogu da razumem, ne mogu da razumem da moje dete ako je trpelo nasilje nije moglo da se obrati policiji. Ne mogu da prihvatim da ju je Brajan ubio i da se rešio tela. Ne mogu da prihvatim to! Eto, tako, pomišljam i volela bih da je Ana pokupila svoja dokumenta i pobegla jer joj je dosta svega. Znate, ja samo želim da doživim da je čujem. Ako vesti budu strašne, ja... Ja ne znam da li ću preživeti! - slomljena od tuge priča Milanka.

Veoma je bolesna i zbog toga nije u stanju da brine o svojim unucima. Ipak, ističe da je Anina starija sestra Aleksandra rekla da će ona brinuti o deci, ali da čeka da vidi šta će biti sa istragom.

Portal Telegraf.rs je jedini medij iz Srbije koji je tragom stravične vesti o nestaloj Beograđanki otišao na lice mesta u Boston. Pratite naše izveštaje iz Amerike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • РС~СР

    21. januar 2023 | 10:37

    Нико са сигурношћу не може да зна шта се догодило. Али, то непрекидно писање о томе, као роман у наставцима, као и у вези Марјановића и Периша је заиста претерано. Као да су многи људски животи трагично окончани мање вредни. Посебно је иритантно што новинари опседају ову несретну мајку која се погубила у својим изјавама и мета је неумесних коментара!

  • Bendzo Dost

    21. januar 2023 | 10:20

    "Ambiciozna",pojam koji se se cesto ponavlja u opisu Ane,Bryan takodje podlovni ambiciozan ali pred Aninom voljom popusta i postaje kuhar,baby cuvar i sve ono sta do tad nije bio.Dvije ambicije kad se sukobe tu nema zajednickog puta.Dosli du do tacke gdje je brak izgubio smisao a to je ipak kobno za dvoje mladjih ljudi koji su mnogo ovisni o duhovnoj i tjelesnoj bliskosti.Ali snaga profita i novca ih je razdvojila i to bez povratka.Ni rastava nije bilo njihovo rjesenje jer bi tad izgubili beneficije braka i bracne formalnosti.tako da su "slepali" svoje nezadovoljstvo,koje se svakim danom sve vise nagomilavalo.ocigledno da je Brayana takvo stanje gusilo,bilo je u trenucima slabost i svadja raznih prijetnji,a prijetitnje osobi koju u dubini volis,trebas i zivis 24 sata s njom,tezak i dubok su pad moralno duhovni u ambis,ponor, poznat kao Black Out,Ana se iz te atmosfere spasavala putovanjem i trgovanjem nekretnina.Sve dok nije dosao dan "D"...Tad se i dogodilo to strasno nedjelo.Mnogi prolaze kroz slicna iskusenja.mnogi se pravovremeni uspiju sve da presijeku i udalje se i psihom i tijelom,jednostavno odu i tako se svi spase od najgoreg.Ocito njih dvoje nije imalo odlucnosti povuci taj spasonosni korak i otici iz njihovog zacaronog stanja.

  • M.J.

    21. januar 2023 | 09:59

    Ništa i niko mi nije jasan. Ni rezon, ni zvati nekoga da dođe ujutru u Ameriku, to nije 50km. Niti mi je jasno kako je Ana zaradila toliko miliona dolara, uprkos odličnoj plati, odlično su i trošili.... Mnoogo nejasnoća. I dalje mislim da je živa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA