≫ 

Majka Ane Volš se sada setila ćerkinih reči o Brajanu koje su bile alarm, a tad to nije tako izgledalo

 ≫ 

"Muči me i proganja što nisam odmah otišla"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Deda-Mile

    21. januar 2023 | 12:10

    Ma koja bre majka, odbija da uzme sebi unuke. Ja bi ih uzo’ pa makar hodao na štakama.

  • РС~СР

    21. januar 2023 | 10:37

    Нико са сигурношћу не може да зна шта се догодило. Али, то непрекидно писање о томе, као роман у наставцима, као и у вези Марјановића и Периша је заиста претерано. Као да су многи људски животи трагично окончани мање вредни. Посебно је иритантно што новинари опседају ову несретну мајку која се погубила у својим изјавама и мета је неумесних коментара!

  • Bendzo Dost

    21. januar 2023 | 10:20

    "Ambiciozna",pojam koji se se cesto ponavlja u opisu Ane,Bryan takodje podlovni ambiciozan ali pred Aninom voljom popusta i postaje kuhar,baby cuvar i sve ono sta do tad nije bio.Dvije ambicije kad se sukobe tu nema zajednickog puta.Dosli du do tacke gdje je brak izgubio smisao a to je ipak kobno za dvoje mladjih ljudi koji su mnogo ovisni o duhovnoj i tjelesnoj bliskosti.Ali snaga profita i novca ih je razdvojila i to bez povratka.Ni rastava nije bilo njihovo rjesenje jer bi tad izgubili beneficije braka i bracne formalnosti.tako da su "slepali" svoje nezadovoljstvo,koje se svakim danom sve vise nagomilavalo.ocigledno da je Brayana takvo stanje gusilo,bilo je u trenucima slabost i svadja raznih prijetnji,a prijetitnje osobi koju u dubini volis,trebas i zivis 24 sata s njom,tezak i dubok su pad moralno duhovni u ambis,ponor, poznat kao Black Out,Ana se iz te atmosfere spasavala putovanjem i trgovanjem nekretnina.Sve dok nije dosao dan "D"...Tad se i dogodilo to strasno nedjelo.Mnogi prolaze kroz slicna iskusenja.mnogi se pravovremeni uspiju sve da presijeku i udalje se i psihom i tijelom,jednostavno odu i tako se svi spase od najgoreg.Ocito njih dvoje nije imalo odlucnosti povuci taj spasonosni korak i otici iz njihovog zacaronog stanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA