Srbin (21) bežao austrijskoj policiji: Filmska potera za vozačem BMW-a i saputnicom (18)

Bahatom vozaču je oduzeta dozvola, a testiranjem je utvrđeno da je bio pod uticajem narkotika

  • 1
Austrija, policija Foto: Shutterstock

Mladić star 21 godinu poreklom iz Srbije, uhapšen je u austrijskoj oblasti Insbruk land, posle gotovo filmske policijske potere.

Kako prenose austrijski mediji, incident se dogodio u subotu u večernjim satima, kada je policija htela da zaustavi vozilo koje se umalo sudarilo sa automobilom iz suprotnog smera, prenosi Tpknews.

Za volanom BMW-a bio je Srbin, navodi Kronen zeitung.

- Vozač se umalo sudario sa automobilom iz suprotnog smera, međutim, nije želeo da se zaustavi. Pobegao je i počela je policijska potera za njim preko auto-puta do Tirol štrase u Cirlu. Vozilo su konačno uspeli da zaustave posle 13 kilometara. Tom prilikom oštećeno je policijsko vozilo, jedan automobil, a materijalnu štetu je pretrpeo čak i automobil begunca - navode lokalni mediji.

Tom prilikom povređen je muškarac (57) iz jednog od vozila, a povrede je zadobio i begunac, kao i njegova saputnica, stara svega 18 godina.

Bahatom vozaču je oduzeta dozvola, a testiranjem je utvrđeno da je bio pod uticajem narkotika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neznam kako je u austriji

    25. januar 2023 | 07:15

    U nemackoj oduzmu vozacku drze ga pod psihijatrijskom smotrom par godina ako je bio alkoholicar ili drogeras ako I dalje trosi nema vozacke znam slucaj oko 55 god, Rus star koji je pio unazad otkriju da li je pio I nije je nikad dobio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA