• 0
 ≫ 

Mučila je bebu toliko da su joj noge amputirane, a sada je puštena iz zatvora posle samo polovine kazne

 ≫ 

Džodi Simpson (29) i njen partner Entoni Smit zatvoreni su na 10 godina 2018. godine pošto su toliko zlostavljali dečaka da su mu amputirane obe noge

  • 0
Antony Smith, Jody Simpson

Tonijeva majka, Džodi i njen partner, Foto: kent.police.uk

Brutalna majka koja je mučila sina Tonija će biti puštena iz zatvora uprkos tome što je odslužila samo pola od desetogodišnje kazne. Džodi Simpson (29) i njen partner Entoni Smit zatvoreni su na 10 godina 2018. godine pošto su toliko zlostavljali dečaka da su mu amputirane obe noge, prenosi Dejli mejl.

Sudija je juče doneo odluku da Simpsonova treba da bude puštena pošto je Dominik Rab, sekretar pravde, zaključio da to ne sme više da se odlaže.

Žena koja je usvojila Tonija, Pola Hudžel (55) kaže da je šokirana i da nije znala za ročište dok je o tome nije obavestio službenik zadužen za žrtvu.

- Bila sam veoma šokirana kada su mi rekli da će ona biti puštena danas. U krajnjoj liniji znali smo da će u jednom trenutku biti puštena. Sada moramo da pripremimo Tonija i da učinimo sve što moramo za njega. To za njega ništa neće promeniti - kaže usvojiteljka.

Dečak kolica

Toni, Foto: Twitter/Paula Hudgell Baby Tony Hudgell

Toni je bio star samo 41 dan kada su ga zlostavljali biološki roditelji - beba je imala višestruke frakture, iščašenja, a zadobio je i udarce u lice što je sve vodilo otkazivanju organa, toksičnom šoku i sepsi. Ostavljen je bez medicinske pomoći 10 dana, u agoniji, što je vodilo amputaciji nogu.

Njegova usvojiteljka kaže da se Toni na dnevnom nivou suočava sa izazovima, ali da je veoma srećan, zadovoljan osmogodišnjak.

Simpsonova je trebalo da bude puštena u avgustu, ali je Dominik Rab iskoristio svoje pravo i to odložio da bi "zaštitio javnost od opasnih prestupnika".

Video: Otac i majka silovali decu, baba ih terala da nastave sa mučenjem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok